.

19.11.2010

Teritalot mukaan vertailuun

Tarkoitus on vielä ottaa Teritalot mukaan talopakettivertailuun, ihan siis tarjoustasolle asti. Tälle viikolle sovittu edustajatapaaminen on nyt siirrettynä ensi viikolle. Toivottavasti tauti on siinä vaiheessa selätetty, ja pääsen taas keskittymään rakennusprojektin eteenpäin viemiseen. Pirauttelin myös vastaavan mestarin suuntaan. Laitamme sopparit valmiiksi ensi viikolla. Vastaava mestari / pääsuunnittelija onkin hyvä ottaa mukaan, ennen kuin talotilausta tulee tehtyä, niin pääsee sitten käyttämään hänen ammattitaitonsa hyödykseen, kun noita talopakettitarjouksia tutkaillaan tosi tarkoituksella.

Teritalon sivustolla on esiteltynä yrityksen valmiit talopakettimallit, joiden lisäksi asiakkaan omat toivomukset otetaan laajasti huomioon. Mallisto itsessään ei ole älyttömän laaja, mutta ilmeisesti joustavuus asiakkaiden omien piirrustusten suuntaan tuo sitten sitä kaivattua valinnan varaa standardi malliston oheen. Olen katsellut alustavasti Teritalojen 1-kerroksisia ratkaisuja, joista Moderna tuntuisi hyvältä kilpailijalta tuolle Kastelli-talon Plazia 155 PU mallille. Jotain samaa moderinia pulpettikattoista linjaa molemmissa. Jostain syystä tunnun hylänneeni perinnetalon oloiset vaihtoehdot - sen jälkeen siis, kun selvisi, että puolitoistakerroksista taloa en tontilleni saa rakentaa. Joku niksahdus varmaan, että olisin halunnut perinteisen 1  1/2-kerroksisen puuverhoillun talon rakentaa, mutta koska se ei ole mahdollista, rakennan vaikka kuuraketin.

Hei, jos et ole vielä osallistunut joulun punaiseen arvontaani, niin vielä on mahdollisuus tulla mukaan! Arvonta on käynnissä 28.11. sunnuntaille asti. Käyhän osallistumassa! Tarkemman ohjeet arvonnasta löytyvät kyseistä postauksestani.

Toiveissa olisi päästä viikonloppuna näyttämään nokkaa ulkosalle. Tänään vielä huilaan sohvan pohjalla. Nyt sitä jo saattaisi jaksaa lueskella. Mukavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Hah, tuli nyt mieleen tuosta muumi-mukin haisulin ilmeestä, että sehän kuvastaa hyvin minun olotilaani!

  VastaaPoista
 2. Ihana muumi-muki, niin talvinen.

  Ajattelin vaan sanoa tuosta Teri-talospaketista, että meille tuli v.1997 teritalojen talopaketti ja olemme olleet tosi tyytyväisiä siihen, en nyt enää muista mikä se oli nimeltään ja tuskimpa sitä enää onkaan, ainakaan samanlaisena, mutta me teimme pienillä
  muutoksilla siitä ihanan kodin viidelle.
  Jännittäviä aikoja, noi on kuitenkin melko suuria päätöksia ihmisen elämässä. Oma koti...;=)
  Mukavaa marraskuun jatkoa.

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä valintoihin. Vaikeita päätöksiä. Ja parantelehan itsesi kuntoon.

  VastaaPoista
 4. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että vointisi on jo parempi. Ota nyt kuitenkin rauhallisesti! Sinulla kun on tuhat rautaa tulessa. Ihailen kyllä tarmoasi. Flunssasta huolimatta jaksat paneutua projektsiisi täydellä tarmolla. Saisikohan sitä tarmoa vähän tännekin suuntaan...

  VastaaPoista
 6. Tuija: Kiva kuulla hyvistä kokemuksista! Teristä olen itse asiassa tähän mennessä kuulut vain hyvää palautetta.

  Johanna: On tässä pähkäiltävää, ja päätös tulee kuitenkin olemaan jonkinlainen kompromissi, mihin budjetti sanelee kehykset.

  Kristiina: Kiitos. Yritetään! : )

  Johanna: Lepäilin tuossa kyllä pari päivää. Jotenkin nyt vain tuntuu siltä, että pyörät pitää saada pysymään pyörimässä. Rauta on kuumaa, ja niin pois päin! Eli täyttä hyöryä eteenpäin!!

  VastaaPoista
 7. Jännää seurata,miten kotiprojekti edistyy.Toivottavasti olosi on jo parempi,flunssa on kurja juttu! Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 8. Olo on parempi kuin eilen : )
  Tässä flunssassa on kuulemma pitkittynyt yskimiskausi, mutta onneksi kuume ja kurkkukipu jo jäivät pois. Nyt ei auta sitten kuin yskiä.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Anne, minä olen rakentanut vain kerran. Exän kanssa. Ero ei johtunut rakentamisesta;-)

  Teimme haja-asutusalueelle kolmelle + noutajalle isolle tontille Teritalon Annalan. Yksitasoratkaisu, kaakeliuuni, iso pesuhuone ja iso keittiö leivinuunilla, kolme maukuuhuonetta ja olkkari. Jotain sen talon helppoudesta kaipaan vieläkin, vaikka tämä kivitalo kahdessa kerroksessa onkin ollut unelmaa, mutta silti. Mutimme piirustuksia sen verran, että lisäsimme keittiön päätyyn, työtason eteen ikkunan, josta minulla oli näkymä joelle, joka virtasi mereen...

  Olen järkyttävän kiinnostunut aina rakentamisesta ja remontoinnista...onkohan mussa joku vikageeni.

  Aion seurata sinua gruntin valun jälkeenkin;-)

  VastaaPoista
 10. Leena Lumi, saahan sitä olla remppahommista kiinnostunut! : ) Ja kun omaa kokemustakin on sinulle kertynyt, niin sen mukavampaahan se on rakennus/remonttikohteita seurata.

  Olen iloinen, että olet täällä seuranani! On kiinnostavaa ja avartavaa kuulla muiden kommentteja sekä kokemuksia matkan varrelelta. ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...