.

10.1.2012

Design + 2012 = Tulosta kalenteri

Olen taas bongaillut kivoja vuosikalentereita bittiavaruuden laitamilta. Viime vuoden seinäkalenterini esitteli tyylikkäästi designia, ja tänä vuonna haluan seinälle jotain yhtä kaunista. Kalenterissa voi olla reilusti väriäkin, jos idea on kiva ja kokonaisuus toimii.

Joel Pireralta löytyy tänäkin vuonna kalenteriprintit, ja kuukaudet näyttävät yhtä kivoilta kuin viime vuonnakin. Tämä kalenteri lähtee ainakin tulostukseen. Viime vuotiseen tapaan tulostan kalenterisivut A3-kokoon.

Vaihtoehtojakin löytyy. Graafinen suunnittelija Beth on laittanut blogissaan Lula Louise jakoon kolme hauskaa vuosikalenteria. Itse voisin hänen vaihtoehdoistaa tulostaa vaikkapa tämän numeroleikin.

Pöllöhahmon ystäville löytyy myös hauska vaihtoehto, johon on koottu useamman eri taiteilijan pöllökuvituksia. Katselin myös Etsyssä erilaisia kalenterijulisteita. Tässä sieltäkin pari varteenotettavaa vaihtoehtoa: All You Need Is Love ja Retro Print.

Jottei päivien kuluminen tapahtuisi jotenkin huomaamatta ja salassa, tilasin vielä Butic Blanc -verkkokaupasta Kaunisteen vuosipyyhkeen, jonka aion lätkäistä keittiön seinälle. Nyt on aika hallussa!

© Photo: Beth / Lula Louise

4 kommenttia:

 1. Linkeistä kiitos!!!

  VastaaPoista
 2. Sissi: Ole hyvä, ja kiva kun jätit kommentin!

  VastaaPoista
 3. Kiitos yhdistää minulle! Pidän blogissasi.

  Thank you for linking to me! I like your blog.

  VastaaPoista
 4. Beth: Thank You! Your great calendar prints makes everyday life better :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...