.

29.1.2012

Paperiversio

Makrotex (44.) viikon aihe on paperi. Minulla on (lievä) addikti sisustuslehtiin, ja näin ollen vielä perinteisiä paperille tulostettuja lukunautintoja vino pino nurkassa. Paperinen versio lehdestä tai kirjasta tulee pitämään pintansa vielä pitkään. Kun työkseen tuijottelee näyttöä, niin vapaa-ajalla on kiva olla joko tuijottelematta mitään (onko mahdollista?) tai sitten selailla rennosti jotakin ihanaa sisustuslehteä tai lukea hyvää kirjaa. Ja nämä nimenomaan paperiversioina, vaikka erilaisille mediaformaateille saisikin ladattua kivaa luettavaa helposti.

3 kommenttia:

 1. Kyllä, painettu lehti on parempi kuin virtuaalilehti. Ylin kuva miellyttää minua eniten. Miksiköhän muuten tässä(kin) haasteessa tykitetään monella kuvalla? Mä laitan aina vaan yhden...
  Eikä tämä ole moite, kunhan vaan.. ihmettelen :)

  VastaaPoista
 2. Minäkin kerään hyviä lehtiä nurkkiin odottamaan, jos joskus ehtisi uudelleenkin lueskella. Kirjoja kerään vielä sitäkin enemmän ja tykkään lukea niitä jopa enemmän, kuin lehtiä. Tietokone on minulle hirmu tärkeä, mutta lukea tahdon paperilta!

  VastaaPoista
 3. Krisu: Jos osaa tiivistää viikon aiheen yhteen hienoon kuvaan, niin se on taito! Mulla haaste leviää yleensä yli yhden kuvan, varsinkin kun osallistun sekä makroon että teemaan, jossa aihetta voi siis avata makroa isommaksi.

  TeeTee: Sisustuslehtiin tulee harvemmin palattua yhä uudelleen, mutta niinkin voi tietysti käydä. Jostain syystä niistä on vaan niin vaikea luopua.

  Kirjat tosiaan mielummin perinteisinä kuin vaikka Padilta luettuna.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...