.

1.1.2012

EnsimmäinenPuu on poissa. Joulu on jo raivattu, melkein. Muutama pieni koristus ja kukka-asetelma vielä kertoo, että juhla oli juuri. Tuikuista ja kynttilöistä ei tosin luovuta vielä pitkään. Ne saavat ilahduttaa elämää koko pimeän kauden.

Iittalan myymälässä oli Kivi-tuikut tarjouksessa hintaan kahdeksan euroa kappale. Tarjous koski omenanvihreää sekä hiekanruskeaa tuikkua. Kivet ovat siitä kivoja, että niistä voi koota erilaisia ryhmiä ja väriteemoja kauden sekä fiilisten mukaan. Olenkin vielä kevään tullen ajatellut täydentää kivi-kokoelmaa muutamalla heleällä sävyllä.

Toivottavasti uusi vuotesi lähti liikkeelle mukavasti! Meillä vuosi vaihtui suurin piirtein normi viikonlopun oloisesti, eli nimenomaan mukavasti. Kohti uusia seikkailuja siis!

6 kommenttia:

 1. Hyvää uutta vuotta !

  Outoa, että sun päivitykset ei näy omalla Bloggerin listallani, missäköhän lienee vika ? Ärsyttävää.

  VastaaPoista
 2. Petriina: Kiitoksia, ja onnekasta uutta vuotta myös sinne!

  Bloggerissa on (aina) välillä outouksia. Itse en ole ainakaan mitään asetuksia muutellut, joten ne päivitykset jäävät varmaan jonnekin tuonne välille. Aina voi tietysti kokeilla sitä, että poistaa listalta ja lisää uudelleen.

  VastaaPoista
 3. No nyt näkyi uusin päivitys. Ihmeellistä touhua tuon Bloggerin kanssa, murhh.

  VastaaPoista
 4. Petriina: Hyvä, että näkyy!! :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Anne, olen intohimoinen Kivituikkupersoona, mutta jos joskus harvoin löydän Iittalan outletista 6 eurolla tuikun, se on takuulla väriä, jota en tarvitse. Olen kerännyt koboltinsinistä, turkoosia, valkoista (sitä huurteista), punaista sekä Kivituikkuna että Aaltotuikkuna ja vielä pomeranssia. Olisin jouluaatonaattona ostanut Sokokselta siellä olleen viimeisen pinkin, mutta sen hinta oli melkein about 35 euroa! En minä sentään noin huono matikassa ole...

  Baijerin Marialla, jonka blogia myös seuraan on upea yläbanneri kattauksesta havuilla ja pomeransseilla tuikuilla.

  Petriina, minulla on aivan sama vika monen, monen kanssa. Siinä yksi nettimaailman kärsimys lisää...

  VastaaPoista
 6. Leena Lumi: Ale-laareissa on tosiaan yleensä ne vähemmän suositut värit, mutta minulle sopi hyvin tuo omenanvihreä, joka löytyi kahdeksalla eurolla. Tykkään myös kirkkaasta vaihtoehdosta, joka myös on usein tarjouksessa.

  Aika huikea hinta tosiaan tuolla roosalla. Itse ostin sellaisen juuri Stockmannilta, kun sain työnantajalta sinne lahjakortin. Kyseinen väri taisi olla se kallein juuri tällä hetkellä.

  Luen myös Marian blogia, ja se header-kuva on tosiaan kaunis!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...