.

2.1.2012

Kiinnitä mut!

Clas Ohlsonilta hankkimani valaisimet* odottavat vielä kiinnitystä. Lampuissa on onneksi pitkät johdot, jotta saan valaisimet roikkumaan juuri oikeaan kohtaan keittiön tason yläpuolelle. Nuo mustavalkoiset kangasjohdot ovat muutenkin melkoisen viileän näköiset. Kiinnittäminen kipsilevypintaan vaatii vain oman ponnistuksensa. Mikään ei pysy paikoillaan, jos ei suunnittele ja proppaa kunnolla. Näille lampuille tarvitaan kattokoukku, ja asentaminen onkin venynyt oikeastaan siksi, että unohdan aina vain käydä hakemassa lisää erikokoisia kiinnikkeitä.

Muitakin kiinnitysjuttuja on jonossa. Toisaalta on ollut ihan hyvä miettiä tiettyjä taulu- ja seinähyllyripustuksia hiukan pidempään. Ei tule sitten niitä turhia reikiä seiniin ihan heti kättelyssä. Yksi projekti pitäisi kuitenkin saada vietyä loppuun, ja se on muutaman silikonisauman viimeistely keittiössä sekä kylpyhuoneessa. Kyseessä ei ole erityisen märkäalttiit kohteet, vaan pikemminkin sellainen silmää palveleva viimeistely. Jos näitä viimeisiä ponnistuksia kovin kauan lykkää edemmäs, niin lopulta unohtuvat varmaan kokonaan.

Lumipyryn ja tuulen kolistellessa ulkona tulee mieleen vielä yksi juttu - lumikola on vielä hankkimatta! Aika pitkään tässä tuli pärjättyäkin ilman sitä.

* North Light lampunpidike ja johto, hinta 6,50 | Iso hehkulamppu Glob 3,95

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...