.

19.1.2012

Vinksin vonksin

Olen aika monen Ikea-käynnin verran miettinyt, että hankkisiko Sirligin vai ei. Ennen muuttoamme sen sitten ostin, ja nyt vihdoin avasin kynttelikön laatikostaan ja ripustin kattoon. Aika kivahan tuo on, mutta toisaalta myös sellainen Peppi Pitkätossun vinksin vonksin kynttiläkruunu. Taitaa nuo kynttilät valuttaa steariinia alla olevalle sohvalle, kun kynttiläpesät ovat sen verran vinossa. Ehkä uskallan varovasti vääntää metallihäkkyrää, ja saada kynttilät suorempaan asentoon. Tähän kynttiläkruunuun tekisi mieli laittaa riemunkirjava joukko eri värisiä kynttilöitä, kevään tullen kenties pastellin sävyissä.

6 kommenttia:

 1. Minäkin oon tuota ihanuutta hypistellyt monesti :)

  VastaaPoista
 2. tohon voi löytää jostain semmoset "kynttiläkupit/mansestit" jotka estää sen stearinin valumisen.. ne on käteviä! metallisia ja lasisia/kristallii oon nähnyt joskus. hieno!

  VastaaPoista
 3. Riitta: Olen miettinyt useamman kerran, että sopiiko tämä sirlig meille, ja sitten menin ja ostin. Aika kiva se on tuossa livenäkin.

  Leena Lumi: Kyllä :)

  akissfromthepast: Ne varmasti auttaisivat asiaa. Steariini sohvassa on vähän hankalampi juttu. Ja ne aluset ovat aika kivannäköisiäkin.

  VastaaPoista
 4. hieno Peppi Pitkätossu kynttelikkö...☺

  VastaaPoista
 5. Irmastiina: Kiitos, aika kiva tuo on minustakin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...