.

8.5.2013

Can You Feel It?
Kyllä se kesä vaan tuntuu nyt olevan meidänkin pihalla. Äkkiä tuo hento viherrys valtaa alaa, ja koivutkin ovat jo pienellä hiirenkorvalla. Ihan mahtava juttu!

Luonnonihmeiden lisäksi meidän takapihalla on lentävä jättiläis lapsi, joka loikkiin kattojen yllä. Iltapäiväisten reippailujen myötä sanotaan morjensta huomiselle vapaapäivälle.

PS. Mamman maalauskohde näkyy kuvissa taka-alalla. Terassin kaiteet täytyy maalata valkoisiksi, ja sen jälkeen voisi tuumata hetken, että minkä väriseksi terassin kansi tulisi käsitellä.

8 kommenttia:

 1. Upeat kuvat...täynnä kesän riemua...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aurinko ja lämpö on saanut myös ihmiset heräämään!

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Valkoisten kaiteiden pariksi voisi sopia mustat terassin lankut. Käy kurkkiin At Maria's blogissa! Siellä suditaan parhaillaan terassia mustalla puuöljyllä.

  Kivaa Helatorstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin - rentouttavaa helatorstaita!

   Joo, näinkin jo nuo At Maria's -blogin mustat kaiteet. Musta olisi upea väri, mutta itse funtsailen, että iso musta terassin kansi olisi intiaanikesän kohdalle sattuessa tosi kuuma. Meillä tuo terassi hehkuu auringossa alku iltapäivästä aina illan viimeisiin säteisiin.

   Poista
 3. Ihania hyppykuvia! Tänään ainakin oli niin kesä jo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auringon paistaessa oli suorastaan paahteista, mutta heti kun tuli pilviä, niin huomasi kyllä, että kylmiä ilmavirtauksia nousi maasta ja varjon puolelta.

   Poista
 4. Mulle tuli tietysti mieleen Katto Kassinen. Ei siis tytöstä vaan lentämisestä :) Ihania kuvia. Onnea maalausprojektille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tämä pomppiva neiti on unelmoinut lentokyvystä pienen ikänsä, mutta tyytyminen on pieni muotoiseen lentotunnelmaan trampoliinin avulla. Samalla tietysti kunto kasvaa!

   Kiitos, toivottavasti pääsen aloittamaan maalausta jo viikonloppuna.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...