.

24.5.2013

TuoksuvatEiliseltä kävelylenkiltä tarttui mukaan muutama kielo. Näiden tuoksu on kyllä se hurmaavin. Pienikin kimpppu tuo kotiin viehkon tuoksun, joka kukkien aukeamisen myötä vain voimistuu.

Kieloista tulee aina mieleen myös suvivirsi, koulujen päättyminen ja kesäloman riemu. Niin usein kielojen kukinta osuu koulujen päättymisviikolle. Monet kerrat olen kerännyt kieloja päättäjäispäivän koristeeksi, ja muistan näitä vieneeni silloin tällöin myös opettajalle kiitokseksi.

Reipasta perjantaita!

4 kommenttia:

 1. Ihanat...kielo on yksi lempikukistani.
  Mukavaa perjantaita sinulle!

  Luin muuten eilen postauksiasi vuodelta 2010. Olet sinä aikas nainen, kun rakensit teille naisille kodin....hyvä sinä...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielo on ihanan tuoksuinen ja herkän oloinen. Minäkin olen kielo-faneja :)

   Joo, blogi lähti ylipäänsäkin siitä liikkeelle, että mietin taloprojektin aloittamista (vanhaa taloa en löytänyt kunnostettavaksi). Tulipa sitten rakennettua oma koti, eli sellainen ponnistus on nyt suurin piirtein takana päin (ainahan sitä jotain pientä laittoa löytyy...).

   Kiitos samoin - mukavaa perjantaita!

   Poista
 2. kielosaippuan tuoksua kylppärissä.pihan kukat ei vielä ole avautuneet. tuoksu on niin kesäinen ja jotenkin vanhanaikainen hyvällä tavalla. oletko tuoksutellut V.Homen kielotuotteita ;) ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kielosaippuaa meillä ei ole koskaan ollutkaan, enkä itse asiassa ole sellaista mistään sattunut bongaamaankaan. Varmasti ihana tuoksu!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...