.

22.5.2013

Ufoke

Kirppikseltä kotiin kannettu kynttilälyhty on mitä ilmeisemmin ehtaa ja aitoa kasaria. Vai menisikö tämä tyyli jopa ysärin puolelle? Kynttilälyhty on joka tapauksessa hauskan värinen ja jollain tavalla myös ufomainen. Liekö syynä sitten nuo pyöreät "ikkunat" lyhdyn yläosassa, mutta minulle tästä tulee mieleen niin sanottu Ufo-talo, eli tarkemmin sanottuna arkkitehti Matti Suurosen suunnittelema Futuro-talo.

PS. Espoossa on parhaillaan menossa Futuro-talo näyttely WeeGee -näyttelykeskuksessa. Näyttely on avoinna 1.9.2013 asti.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mulla ei ollut tälläisestä aiempaa havaintoa ennen kirppistelyä. Siksi tämä tuntuukin niin "uudelta" :)

   Poista
 2. Kiitos Futuro-vinkistä! En saanut aikaiseksi viime kesänä mennä ja se harmitti. Hienoa, että näyttely on avoinna taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla sama homma. Bongasin kyllä viime kesänä tämän näyttelyn mainoksia, mutta itse näyttelyyn asti en koskaan päässyt. Tänä kesänä uusi yritys!

   Poista
 3. Mulle tuli tosta mieleen hautakynttilä. Kun Bloglovinissa näin tämän postauksen pikkukuvan, olin jo varma että olet väkertänyt sellaisesta jotain. Mutta hauska tuokin on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, on tuossa muodossa eittämättä jotakin samaa :) Tämä taitaa kuitenkin olla hieman leveämpi ja matalampi, jos hautakynttilämalleihin vertaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...