.

25.5.2013

Siivouspäivä

Hyvää siivouspäivää! Meillä koti näyttää ehkä normaalia sotkuisemmalta, sillä olen kaivellut kaapit ja laatikot läpi, ja etsinyt myytävää siivouspäivän kirppikselle. Itse olen viemässä tavaraa Myllymäen navettakirppikselle, ja saatan käydä katsomassa Loviisan muita myyntikohteita siinä samalla.

Eilen Loviisassa oli City Shopping Night -tapahtuma. Kävimme kiertelemässä kauppoja, ja muuta ostoskin tuli tehtyä. Ihan hauskaa, että Loviisassa järjestetään pieniä tapahtumia silloin tällöin. Kaupunki pysyy näin aktiivisena, eikä palvelutarjonta pääse potentiaalisilta asiakkailta unohtumaan.

Muita siivouspäiville menijöitä?


4 kommenttia:

 1. minä olin myös ostoksilla eilen ;) ja tyttönen tekemässä maailmanennätystä... tämän päivän kohteiden tarjonta kuitenkin oli aika pettymys :( mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivastihan siellä Loviisassa oli porukkaa liikenteessä CityShopping iltana (ja varsinkin jos vertaa Loviisan normi perjantai iltaan :)

   Ai sinä oli mukana letkailemassa! Meidän perheen nuorimmainen harmitteli jälkikäteen, ettei ollut tajunnut pitää silmällä letkajenkan ajankohtaa.

   Samoin, mukavaa viikonlopun jatkoa!

   PS. huomenna on vielä tilaisuus käydä Myllymäen navettakirppiksellä (Lapinjärventie).

   Poista
 2. Voi että missasin! Olin tän päivän maalaamassa seiniä veljen uudella kämpällä. Tuliko löytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa en itse ostanut mitään, mutta onneksi myyntipuolella oli onnistumisia sen sijaan :)

   Olisi kiva käydä tsekkaamassa siivouspäivä jossain isommassa kaupungissa. Ainakin kuvat esim Helsingin siivouspäivästä näyttää houkuttavalle, kun noita myyjiä on niin paljon.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...