.

28.5.2013

Pinkki tahtoo oranssin

Pinkki tahtoo kaveriksi oranssia, ja keltainen saa tulla myös mukaan. Aika värikästä siis! Entuudestaan meiltä löytyy myös vihreää, joten värien ilotulitus palasi tupaan pienoisen tauon jälkeen.

Ikeasta löytyi hauskan hirvikäs kangas, joka asettui meillä nyt ensimmäiseksi pöytäliinaksi. Ikean kesävärejä ovat myös karkkimaisen korallit kynttilät, jotka tietysti jatkavat oranssiin päin kallistuvaa värimaailmaa.8 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis kangas, kuosit ja värit! Jännä, miten hyvin tuohon mustavalkoiseen tapetin lähelle sopii erilainen kuosi, mutta toisaalta; mustavalkoisen lähelle on helpohko yhdistää monenlaista. En olisi itse hoksinut noin reipasta ja kivaa yhdistelmää - tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetin iso kuvio on tavallaan haastava, mutta päätin jättää sen huomioitta, kun tuon värikkään kankaan tahdoin pöydälle joka tapauksessa :) Jälkikäteen tuli kyllä mieleen, että pöytäliinan kuviossa on jotenkin samaa fiilistä kuin tapetista... loppujen lopuksi.

   Poista
 2. Ihana toi vika kuva. Tosi kaunista! Toi Ikean uusi kangas on kyl aika kiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kangas veti puoleensa kangasosastolla. Siellä oli muuten yksi toinenkin tosi kiva. Harmi, että en sitä ostannut samalla käynnillä (säästäväinen mieli iski) :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tässä on väriä ja iloista meininkiä :)

   Poista
 4. Ah, ihanan värikylläistä! Diggailen liinaa kyllä ihan kybällä! :D

  Pitäis varmaan itsekin kaivella jostain joku liina pöytään kesäksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun sävyt sattuvat oikein osuvasti kohdalleen, niin aika hurjatkin väriyhdistelmät toimivat. Tässä kankaassa on pinkkiä, oranssia, keltaista ja jopa hitunen vihreää. Siitä huolimatta (tai ehkä juuri siksi) kokonaisuus toimii.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...