.

27.6.2013

Liian ihania
Perheen nuorimmainen sanoi pienenä: "Liian hyvää". Kommentti tarkoitti sitä, että ruoka oli niin hyvää, että sitä teki mieli ottaa lisää aina vain. Samalla "liian hyvää" oli myös parhain mahdollinen arvosana ruoka-annokselle tai sen maulle.

Juuri poimituista metsämansikoistakin voi todeta, että ne ovat liian ihania. Se legendaarinen kombinaatio on tietysti mansikat ja vaniljajäätelö. Nam.

8 kommenttia:

 1. Metsämansikoiden aromi on uniikki. Niitä en raaski edes jäätelön kanssa, mutta tavallista kotimaista puutarhamansikkaa pakastan just vaniljajäätlönautintoja odottamaan.

  Mansikka on superfoodia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mansikka normina tai metsäversiona on ihan kesän huippu makuja. Nyt nautitaan sekä tuoreena ja pakkaseen laitellaan talven varalle.

   Poista
 2. Meillä taas sanottiin lasten ollessa pieniä, että ruoka onkin heille liian hyvää, jos eivät tahtoneet maistaa jotakin :) Metsämansikat ovat kyllä ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tuo onkin hyvä keino kääntää asia nurin niskoin, niin tulee ihan toinen katsantokanta asiaan :)

   Poista
 3. Metsämansikkat ovat ihania....oman maan manssikatkin ovat. Ensimmäisiä uudesta mansikkamaastani on jo päästy maistamaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma mansikkamaa - jes! Meillä on neljä mansikantaimea istutuslootassa ja tuntuvat jo aika lailla rönsyilevän. Jospa saisi muutaman uuden lisää, niin saattaisi tulla tuota satoakin.

   Poista
 4. Ihanan herkullinen kuva! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista... edellinen kommenttini on kadonnut. Ilmeisesti Googlella on joku salamyhkäinen aikakone-toiminto.

   Mutta olin tosiaan sanomassa, että nyt on ihania makuja tarjolla. Ja kohta mukaan kuviin saadaan mustikat suoraan metsästä. Jes.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...