.

14.6.2013

Viemisiä

Kävimme piipahtamassa pohjoisemmassa. Vierailukohteeseen on kiva viedä jotain pientä tuliaista tai yllätystä mennessään. Joskus mukanaan voi viedä vaikka ihan pullon kuohuvaa tai muuta viiniä. Myös erilaiset kodin pienet tarvikkeet ovat osuvia viemisiä, ainakin jos tuntee kohteen asukit ja heidän oman tyylinsä hyvin. Itse tykkään ainakin sekä viedä että saada tuliaisiksi kynttilöitä ja tuikkuja sekä astioita. Tällä kertaa veimme viemisiksi Marimekon reilun kokoisen kangaskassin. Kassi vaikutti erittäin jämäkältä, joten kassissa voi kiikuttaa vaikka saunomiskamppeet mukanaan mökille.

Hyvää kesää!

8 kommenttia:

 1. Ihana kassi. Mulla on tullut joku ihme himotus kaiken maailman kangaskasseihin... ;) Ja tämä postaus ei sitä helpottanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kangaskasseja kertyy... jostain :)
   Tämä tuliaisiksi viemäni kassi on muuten tosi tilava ja jämäkkä. Toimisi mulla mainiosti myös duunikassina. "Onneksi" Porvoon Marimekossa oli vain yksi kassi, niin tarvinnut hahmotella, josko olisin ostanut samantien tämän myös itselleni :)

   Poista
 2. Kiva kun Vellamo-kuosia on ruvettu käyttämään muussakin kuin keittiöpyyhkeessä, on sen verta kiva kuosi, mulla tulee siitä mieleen pärekatto.

  Kassi on kiva kaikinpuolin ja varsin mukava vieminen: nätti, kestävä, ja monikäyttöinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin pidän Vellamosta!

   Pärekatto! Mulla tuosta kuviosta tulee mieleen Hattivatit, tai tarkemmin ajateltuna Hattivattien meri. Tuollainen se mun mielestä olisi :)

   Poista
  2. Juu pärekatto, kun kuviot on tuolleen alaspäin ja hattivattimeri sitten kun kuviot on ylöspäin. :) Keittiöpyyhkeen voi kääntää mielen mukaan. Kaunis tuo(kin) Marimekon kuosi on joka tapauksessa, kiva kun käyttävät vanhojakin kuoseissa uusissa jutuissa.

   Poista
  3. Kyllä nämä yksinkertaisimmat (ja "graafisimmat") kuosit tuntuvat kestävän aikaa hyvin. Ehkä oikein retrot kukat ovat esimerkiksi sellaisia, jotka ajoittain nousevat uudestaan hiteiksi, mutta jäävät sitten taas myöhemmin tauolle.

   Poista
 3. JKivan näköinen kassi. Itsellekin voisi tuollaista harkita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan! Näin ainakin jo itseni kulkemassa tämä kassi olalla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...