.

30.6.2013

Tee... se itsePerjantai iltasella sain maistiaisia Macarons-leipurilta. Pieni herkkuhetki sopi mainiosti pitkän työpäivän päätteeksi, varsinkin kun ajatukset pikku hiljaa suuntautuivat kohti alkavaa kesälomaa.

Meidän nuorimmaisemme pohti myös, että minkä ikäisenä saisi alkaa osallistumaan Ravintolapäiville. Hänellä on visio, että tekisi ystävänsä kanssa juuri näitä Macaronseja tarjottavaksi. Sen lisäksi tyttären Ravintolapäivä tarjottaviin kuuluisi itse leivotut sämpylät erilaisilla täyte vaihtoehdoilla. Suunnitelma kuulostaa kyllä hyvälle, mutta mielessä ei voi olla käymättä, että millainen sirkus se Ravintolapäivä olisi ravintoloitsijan äidille noin niinkuin teknisessä mielessä.

4 kommenttia:

 1. Voi olla, että äiti joutuisi apukokiksi...tiskariksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaanpa, että tuo tiskarin paikka olisi ainakin mulle varattuna :) Ja Ravintolapäivän organisoinnissa on niin paljon hommia, että ei tytöt varmaan ihan keskenään pärjäisi.

   Poista
 2. Kiva idea tytöllä. Ravintolapäivänä käytiin tutuilla kahvilla jossa lapset olivat työntouhussa. Äiti vieressä enimmäkseen ohjasi ja neuvoi. Ihana huomata kuinka lapset yrittää. Saavat mukavaa kokemusta ja ehkä hieman rahaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ravintolapäivästä ollaan meidän perheessä tykätty. Yleensä käväistään kohteessa tai parissa maistelemassa herkkuja. Näinpä tyttären ravintolapäivähaaveilut tuntuvat ihan luonnollisilta ja kivoilta. Ja totta tuo, että olisi hyvä kokemus lapsille. Uskoisin, että 11 vuotias voisi jo hoitaa päivän kaverinsa kanssa melko pitkälti itsenäisesti, ja minulle jäisi sitten valvojan ja apurin hommat :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...