.

15.6.2013

Taiteellinen vaikutelma

Niittykukkakimput kuuluvat kesään. Lenkkipolun varrelta voi kerätä kimpun vaikka joka päivä. Erilaisia väriyhdistelmiä ja kimpun korkeuksia tulee vaihdeltua fiiliksen mukaan. Tänään punaiset apilat houkuttelivat eniten, ja ne päätyivät piristämään meidän olohuonettamme ihan sellaisenaan. Useimmiten kesäkukat tulee kuitenkin kerättyä valloittavaksi sekakimpuksi, jonka taiteellinen vaikutelma korvaa asettelun teknisen taidokkuuden.
6 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu...tykkään apiloista(kin)...:)
  Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puna-apilasta tulee aina jotenkin mieleen alkava mansikkakausi. Yleensähän punaista apilaa alkaa olla ojanvarsilla siinä vaiheessa kun suomalaisten mansikoiden hinta alkaa putoamaan kohtuulliselle tasolle.

   Ehkä siis jo kohta herkutellaan mansikoilla...

   Poista
 2. Ihanat apilat.
  Taidanpa lähteä etsimään omia kukkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kannattaa tosiaan hyödyntää niittyjen ja tienvarsien tarjonta, ja tehdä aina uusi kimppu kuihtuneen tilalle.

   Poista
 3. Puna-apilat on kyllä tosi kauniita!

  On myös näpsäkän näköinen kannu. Uusi vai kirppislöytö? "Liukuväri" keramiikkaa on alkanut näkyä taas monen vuoden tauon jälkeen ja kivaltahan tuo näyttää (vaikka minä joskus niin vannoin, ettei ikinä enää...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannu/maljakko on kirppislöytöjä tältä keväältä. Taitaa olla niin, että näitä vähän kömpelön näköisiä ja värisiä astioita ihmiset laittelevat vielä halvalla pois nurkista. Tämän nimenomaisen maljakon ostin eurolla, joten meidän kotiin tästä saatiin edullinen käyttöesine kerta heitolla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...