.

24.6.2013

Think Mint

Mintunvihreä on söötti väri. Se sopii pieneksi piristykseksi hillitympäänkin sisustukseen, mutta toimii toki osana pastellisävyjen ilotulitusta. Vihreästä tykkään ylipäänsäkin, ja minttu on myös yksi meidän kodistamme löytyvistä pastelleista. Vaaleanpunaiset ajatukset saavat siis meillä myös seurakseen mintunvihreät mietelmät.

Koralli ja aprikoosi ovat puolestaan värejä, joihin en kovin helposti ole oppinut. Meillä on uusimmassa keittiön pöytäliinassa oranssin sävyjä, jotka jossain määrin jo lähentyvät aprikoosia, mutta vielä on matkaa siihen, että nuo oranssiin taittuvat pastellisävyt näkyisivät vahvasti osana meidän kotimme sisustusta. Neonväreissä pestyt oranssit ovat puolestaan aika hauskoja.

PS. Think Green! Meidän pihamme kesävieraslista sai eilen uusimman tulokkaan. Siili rapisteli pihamme reunamilla. Siili ei vaikuttanut kovin ujolta, joten nappasin tuosta kaverista ihan kuvankin.8 kommenttia:

 1. Voi ihanuus tuota siiliä. :)
  Edellisestä asunnostamme en taida muuta laivatakkaan, kun "meidän omaa" Simo-siiliä, joka asui meidän terassilautojen alla, viimeiset neljä vuotta. Seurattiin aina iltaisin hänen lähtöään metsästämään... Ne on suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole aiemmin siiliä pihassa ollutkaan, joten toivottavasti tämä tyyppi jää hengailemaan hoodeille :)

   Ihana Simo! Herran jestas muuten, miten siilit talvehtivat?! Joutuuko tässä ihan googlaamaan :)

   Poista
 2. Hei ihanat noi kynttilänjalat :D kerrassaan söpöiset <3. Vaan entäs tuo siili. En olekaan yhtään vielä tänä kesänä nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinksin vonksin kynttilänjalat on kivat, mutta valitettavasti tuossa toisessa on virhe, eli se on väärällä tavalla vino :) Tippasee steariinia sen vuoksi.

   Siilejä ei pääse näkemään usein, tai ainakaan mulla ei ole ollut ennen tälläistä kivaa naapuria :)

   Poista
 3. Hauskat kynttilänjalat!!
  Suloinen siili-ystävä. Meidän tontilla oli useampana vuotena siili. Aina hakeutui meidän koiran luokse. Hassu. Viime vuoden keväänä se vielä ilmestyi mutta sitten yhtäkkiä hävisi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika rohkea siili, tai sitten se vaan halusi olla koiran kaveri :)

   Tämä meidän pihalla rapistellut tyyppi ei ainakaan kummemmin tuntunut pelkäävän ihmisiä, liekö sitten jo tottunut.

   Poista
 4. Meillä oli myös ennen siili terassilla melko useinkin. Siitä meinasi kuitenkin tulla stressi, kun meinasi pari kertaa livahtaa sisätiloihin avoimesta ovesta. Onhan ne kivoja, mut en mä siiliä kuitenkaan meille sisälle haluaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, parempi että luonto pysyy luonnon puolella ja sitä pääsee ihailemaan ulkosalla :) Miten sitä saisi siilin edes kärrättyä ulos, jos sellainen sisälle hiipisi...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...