.

28.6.2013

(Vino) Pino
Kasa, pino, miten sen nyt haluaa sanoa. Iittalan Pino kynttilänjalka on mukavan pelkistetty. Nyt näitä saa Iittalan verkkokaupasta hintaan kolme euroa kappale. Omassa pinossani on viisi valkoista ja kaksi sinistä. Niin, ja olisi siellä alessa ollut muutakin mukavaa!

Toivotan oikein rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua! Minulla alkoikin kesäloma...

8 kommenttia:

 1. Itse menin paikalliseen outlettiin (ei ollut verkkokaupasta nyt muita "tarpeita") ostamaan valkoisia, mutta jäljellä oli enää viisi punaista, joten loogisesti ostin sitten niitä ja kokonaiset kaksi. En ole katunut, ovat yllättävän nätit ja tukevat, kun kokeilin kynttilöitä niihin. Vaikka juuri nyt kotona ole punaista pahemmin esillä, niin jossain vaiheessa taas on (ei tarvitse olla joulu, punainen käy muulloinkin ;)), eli kyllä niille käyttöä tulee ja tosiaan se 3 euroa kappale!

  Hieno tuo sinun pinosi Pinoja! Tuolleen ne tosi kivat ilman kynttilöitäkin ja miksei kynttilöiden kanssakin: jokunen pinossa ja muutama yksinään tai jotenkin silleen.

  Odottelen sarjaan uusia värejä, musta olisi kiva, ehkä vähän tylsä (minusta ei), mutta ovat nyt kesällä myyneet niin edullisesti noita, että uudet värit lienevät mahdollisia, kai, toivon.

  Niin ja tosi kivaa lomaa sinulle Anne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon loman toivotuksista - kyllä tässä jo ihan loman tarpeessa olinkin :)

   Ne punaisetkin olisi kivoja, ja sama meillä, punainen on ajoittain esillä reilumminkin. Meillä on edelleen myös kaksi isompaa punaista huonekalua (kaappia), mutta ne ovat sillä tavalla sijoitettuina, että eivät ole hallitsevasti esillä (ainakaan juuri nyt).

   Tulisikohan Pinosta vielä uusia värejä? Vähän epäilyttää tämä todella edullinen ale-hinta, että Pino poistuvat tuotannosta. Kuinkahan käy?

   Aurinkoista & kesäistä viikonloppua!

   Poista
  2. Pinon poistaminen tuotannosta on varmaan todennäköisempi vaihtoehto kuin uudet värit. Se kävi munkin mielessä, mutta toiveikkaasti ajattelen uusia värivaihtoehtoja, koska Pinossa olisi minusta klassikon ainesta.

   Tähänastiset (ensin ruskea ja oranssi, sitten valkoinen, sininen ja jossain kohtaa punainen, meni ehkä tuo järjestys väärin, mutta nuo värit muistan) ovat olleet osittain väreinäkin vaikeita varmasti monelle (oranssi ja ruskea erityisesti) ja kun Pinoja on myyty kahden eri värisen kyntttilänjalan seteissä, ei (käsittääkseni) yksitellen. Moni halunnee ehkä vain yhtä väriä tai ainakin valita, kuinka monta kutakin väriä ja yhdistellä itse värit.

   Toivottavasti sulla on kivat lomailmat! Meillä satelee ja on viilennyt, en ole pahoillani, kostea helle oli aika koettelevaa ja kesti rapiat kaksi viikkoa, koska ennustettu sade (ennen viime yötä) meni aina johonkin muualle.

   Poista
  3. Pino on klassikkoainesta, kyllä! Jos värivalinnat menee nappiin ja näitä myydään ihan yksittäinkin... niin siinä olisi menestyksen avaimet. Kaiken lisäksi Pino on ihan suoraan kaveri Teema-astioille, joten siinäkin mielessä tässä on hyviä elementtejä mukana.

   Tänään on pilvistä, mutta aika lämmintä kuitenkin. Sadetta saa toki tulla myös, mutta toivottavasti pääsen loman aikana tekemään ulkomaalausurakkaan.

   Poista
 2. Aurinkoista ja rentouttavaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   ... ja toivottavasti tulee kanssa sitä aurinkoa, kun on maalaushommia tiedossa.

   Poista
 3. KOLME EUROA?! Seriously?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta se on :)
   En kyllä tiedä alen tämän hetkistä tilannetta, mutta itse tilasin tosiaan tähän edulliseen hintaan Pinoja.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...