.

22.6.2013

Ripaus (kauhakuormallinen) väriä


Ripaus väriä - jos niin voi sanoa meidän telkkarihuoneesta. Huoneen väriskaala on on ilmeisesti saanut innoituksensa värikuulasodasta tai parin maalipurkin räjähdyksestä, mutta jotenkin tuntuu siltä, että kun tietyn rajan värikylläisyydessä ylittää, niin silloin ei tosiaan tarvitse arastella jonkun uuden värin tai sävyn kanssa. Periaatteessa mukaan mahtuu aina yksi väri lisää.

Tänään telkkarihuoneessa on kiva tunnelmoida elokuvaillan merkeissä. Juhannussää kääntyi aurinkoisesta hieman sateisempaan suuntaan. Näinpä ei tarvitse talon maalausta urakoida, eikä muutenkaan suunnitella mitään kovin aktiivista.

14 kommenttia:

 1. Ihana. :) Mikä toi tapetti on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Pip Studion Chinese Rose (tästä on useampi tosi herkullinen väri vaihtoehto)

   http://www.pipstudio.com/en/wallpaper/traditional/traditional/pip-chinese-rose-blue-wallpaper

   Poista
 2. Íhanan värikästä....sopivat hyvin yhteen...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värikästä on! Välillä tulee vähän karsittua tyynyjä, jolloin ilotulitus hieman rauhoittuu. Juuri nyt on värien aika :)

   Poista
 3. Voi kun kivan näköistä! Täydellisesti oot ripotellut värejä!

  Kivaaa juhannusta, täällä paistaa kovasti, mutta tuuli on ihan kaamee...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täällä on ollut värien ripottelija aika reilulla tuulella :)

   Pikku hiljaa täälläkin sateet väistyivät, ja nyt on lähinnä kostean lämmin (melkein kuuma).

   Mukavaa juhannus viikonlopun jatkoa!

   Poista
 4. Minustakin aivan ihana tapetti! Ja värejä, värejä lisää...Niitä me kaikki jo kaipaamme monen vuoden valkoisuuden jälkeen.

  Mukavaa elokuvailtaa! Meillä on tänään sama iltaohjelma;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää leffailtaa teillekin! Minä jo leffan tuossa katsoin, ja sen jälkeen siirryin terassille ihmettelemään todella lämmintä kesäiltaa. Mistä tämä auringonpaiste tänne nyt tuli?! :)

   Poista
 5. Tosi kivan näköistä, ja samaa mieltä, kun laittaa oikein kunnolla sekaisin, kaikki värit sopii sekaan :) Joskaan periaatetta ei ehkä voi noudattaa ihan kaikkialla, itse ainakin kaipaan "värialueita", joissa vain pari väriä dominoi. Itse irrottelen kellarissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä muuten irroitella noitten värien kanssa jossain tietyssä huoneessa (vaikka juuri kellarissa!) tai osassa taloa. Meillä on kyllä värejä läpi kodin, mutta ei tässä mittakaavassa missään muualla.

   Poista
 6. Ah mikä ihana väri-inspiraatio teidän kotinne onkaan! <3 NIIN kaunista! Nyt kyllä iski täälläkin päässä ihan hirveä värien kaipuu. Lähden mullaan kaappeja, josko löytyis jotain. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Välillä täällä meillä tosiaan kaikki "kukat" kukkivat, ja toisinaan tulee sellainen olo, että täytyy vähän rauhoittaa värikirjoa ja laittaa muutamia tyynynpäällisiä ja pikku esineitä tauolle... kaappiin nimenomaan, josta ne voi taas kaivaa uudestaan esille.

   Toivottavasti kaapeista löytyy jotain hauskaa!

   Poista
 7. Oletko tlannut tuolta sivuilta tuon tapetin? Jos oikein ymmärsin niin eivät toimita niitä .... :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tilasin suoraan Pip Studion omasta verkkokaupasta. Olen tilannut sieltä muutakin, ja ainakin silloin tuotteet tulivat kolmen päivän sisällä kotiovelle.

   Tapettirullan hinta oli vielä yli puolet halvempi suoraan Pip Studiolta kuin esim. suomalaisesta verkkokaupasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...