.

2.6.2013

DIY Idea - Hanging Candle Holders

Ostin taannoin kynttilälyhdyn, joka sopii tyyliltään myös kesäiseen sisustukseen. Lyhdyn toteutus on hyvin yksinkertainen. Tarvitaan vain lasipurkki ja juuttinarua ripustusta varten. Tälläisen rustiikin lasipurkin voisi hyvinkin askarrella itsekin. Eri kokoisia lasipurkkeja kotiin kerääntyy joka tapauksessa, joten ostoslistalle jäisi vain tarvittava naru tai rautalanka. Omien mieltymystensä mukaisesti lyhtyyn voisi vielä kiinnittää muutaman pienen koristeen. Lasipurkin kylkeen voisi myös kirjailla hauskan tekstin tai kuvion, varsinkin askartelijassa sattuisi olemaan hieman taiteilijan vikaa.


10 kommenttia:

 1. Kivan ja yksinkertaisen näköinen!

  VastaaPoista
 2. Moikka. Arvon virkkuri kirjaa käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 3. Mahtava idea! Käytännöllistä, kaunista eikä kallista - kierrätystäkin. Neljä K:ta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljän K:n sääntö toimii! Tälläisiä lyhtyjä voi askarrella tälläinen minunlaiseni(kin) hätähousu, joka ei jaksa keskittyä mihinkään älyttömän pikku tarkkaan piperrykseen.

   Poista
 4. Yleensä ottaen ei kai ole hyvä, että kynttilälyhty ripustetaan palavasta materiaalista tehdyllä sangalla? Mutta kaunis lyhty toki on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti tuokin! :) Sehän riippuu siitä miten se roikkuu, eli onko ripustuslanka kuumalla vyöhykkeellä. Näin sisätiloissa lyhty roikkuu naulakossa vain silloin kun se ei ole käytössä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...