.

26.7.2013

Pinkittää
Eipä siihen paljoa tarvita, että iskee pieni piristävä inspiraatio pinkin värin merkeissä. Lagerhausin valikoimasta ostin pinkin kangasjohtoisen lampunkannakkeen. Kaveriksi sille tuli hankittua varjostimen runko, jonka voi toki hyödyntää ihan sellaisenaan, tai sitten päällystää varjostimen haluamallaan tavalla. Luulenpa, että tämä valaisinsetti tulee meille asennettua ihan sellaisenaan. Jossain vaiheessa varjostimeen voisi kieputtaa vaikka villalankaa tai sopivan väristä narua.

Vertailun vuoksi muuten tuollaisen kangaspäällysteisen johdon (2 m) saa Clas Ohlsonilta hintaan 7,50 EUR, joten vastaavanlaisen tyylin kanssa pääsee sisustelemaan aika edullisestikin. Ohlsonilla ei taida vaan olla tälläistä neon pinkkiä sävyä saatavilla.

Varjostin SEK 49,- (5,50 €) Kangaspäällysteinen johto / lampunpidin SEK 149,- (17,30)

12 kommenttia:

 1. Vau, kiitos tästäkin ideasta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä lampunvarjostimen runkoja voi tosiaan bongailla myös kirppareilta, eli purkaa pois kulahtaneen kankaan ja käyttää vain itse metallirungon.

   Kangasjohtojen väreillä saa aika helposti lisää potkua sisustukseen.

   Poista
 2. Ihanan värin valitsit! Oon ennenkin kuullut ja nähnyt kun porukka sisutaa näillä johtojen väreillä, mm. Blockiin on tosi kivan värisiä johtovaihtoehtoja saatavilla :)

  - hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki on pop :)

   Saako Blockin muunakin kuin valkoisena, mustana tai punaisena (ruskeassa on tosin se ruskea johto)? Block-valaisin on ollut pitkään suosikkini.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää sun idea. Mä nimittäin toteutin ihan just vähän samantyyppisen projektin just tolla Ohlsonin lamppujohdolla ja Hemtexin varjostinrungolla http://kotikolmio.blogspot.fi/2013/07/diy-lamppu-makkariin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hemtexistäkin löytyi näitä varjostimia? Hyvä juttu! Tulenpa tsekkaamaan sun toteutuksen! :)

   Poista
 4. Oi kuinka ihana piristysväri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä pinkki on kyllä erittäin silmät aukaiseva :)

   Poista
 5. Pystyykö Lagerhausista tilaamaan Suomeen? Uusi tuttavuus minulle. Itse ostin juuri vihreää johtoa ja tällä hetkellä päässä roikkuu ainoastaan iso hehkulamppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,
   mun tietääkseni Lagerhaus ei toimita Suomeen. Tämä tieto mulla on tosin vain sen perusteella mitä itse katselin Lagerhausin nettisivuja. Ehkä pieni yhteydenotto sinne suuntaan olisi paikallaan?!

   Toivon, että Lagerhaus haluaisi laajentua myös Suomen puolelle!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...