.

3.7.2013

Aamuisia

Aamuinen koti on hiljainen. Jokainen herää omalla rytmillään ja tavallaan. Minä olen aina numero ykkönen ylhäällä, ja muut seuraavat perässä enemmin tai myöhemmin. Yleensä myöhemmin. Varsinkin lilan huoneen neitokainen nukkuisi vaikka kuinka pitkään ja vastaavasti myös valvoisi ihan pikku tunneille asti.

Vaaleanpunaisesta huoneesta alkaa kuulumaan rapinaa ja elonmerkkejä (muidenkin kuin kesyrottien) yhdeksän aikoihin. Jos odotan seuraa mukaan päivän reissuihin, niin silloin tosin joudun herättelemään lomalaisia "aikaisin". Kotoilupäivän ollessa kyseessä, annan lasten nukkua oman rytminsä mukaisesti. Aika usein talon naiset aloittavat päivänsä jonkun lukulaitteen edessä. Tälläiseksi tämä on mennyt. Elämästä on (iso) viipale linjoilla, langoilla ja bittikartoilla.

Hei bittiavaruus! Ulkona paistaa aurinko, ja kovastihan tuo vaikuttaa myös maalaussäälle. Mukavaa päivää!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo alimmainen kuva...juuri ja juuri herännyt nuori...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, tästä välistä taas katosi alkuperäinen kommentti. Bloggerin kommentit on ollut nyt pari päivää aika kömpelöt.

   Hitaita heräämisiä... niistä on loma-aamut tehty!:)

   Poista
 2. Ihana lapsonen aamu-unisena... oijoi :) Ja on kivasti sävyttänyt täkkinsäkin sisustukseen! :D

  Ikä "korjaa" monta asiaa: itsehän olen voinut nukkua puolipäiville vielä kolmekymppisenä, mutta nyt kun ikä alkaa nelosella, niin herään välillä omia aikojani ilman herätyskelloa (!!!) kuudelta tai jopa ennen. Tyrmistyttävää. Iltavirkkuus ei ole häiriintynyt, tai no saatan kyl mennä nukkumaan "jo" yhdentoista maissa silloin tällöin, että se on kyllä melko aikaisin. En olisi nuorena uskonut, että näin voi käydä. Päivään käynnistyminen ei ole nopeutunut, se vie sen ajan minkä vie, eikä se valitettavasti ole vähäinen aika. Sisältää yleistä aamumurjotusta, "mulle ei saa puhua ennen kahta mukillista kahvia" ja jos on aikaa, kahvin jälkeen voi vielä mennä möksöttämään (kutsun sitä heräilyksi, kuullostaa paremmalta) sänkyyn. Minä oon kyllä huippuseuraa aamuisin. :D

  Mukavia maalauspuuhia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolle tytölle sopii nimenomaan rauhalliset startit, jolloin on aikaa. Pienestä pitäen hänet on ollut vaikea saada vauhtiin "tuloksekkaasti". Ehkä hän on sitten vähän vielä isompana sellainen parin kahvikupin vaativa heräilijä :)

   Mä en ole muuten koskaan osannut nukkua yli kymmeneen, vaikka edellinen ilta olisi mennyt vaikka ihan aamuun asti. Seuraavana iltana onkin sitten ihan tööt-tööt, kun on univelkaa.

   Poista
 3. Heippa, sait uuden lukijan! Sisustuksesi on selkeän ja yksinkertainen, mutta ihania yksityiskohtia silti! Munlainen siis.
  Mistä mahtaa olla peräisin tuo ihana tiikeri-taulu???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi M,
   ja tervetuloa mukaan! :)

   Tiikeri-taulu on Weekday Carnival -blogin pitäjän (entisestä) nettikaupasta. Tällä hetkellä hänellä on puoti/palsta Society6-sivustolla
   http://society6.com/rkdesign?promo=66358e

   Meow!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...