.

21.7.2013

Kotona jälleen
Kävimme tyttärien kanssa kääntymässä Tukholmassa. Hyvää ruokaa, paljon kävelemistä, kivoja löytöjä ja valvoneita silmiä - matka oli siis onnistunut irtiotto kotiympyröistä.

Olen sieltä täältä lukenut hehkutusta Ruotsin puolelta löytyvästä Lagerhaus-myymäläketjusta. Kyseinen ketju ei ollut minulle tuttu entuudestaan, mutta nyt kun Lagerhausin kyltti osui silmään kävelykadun (Drottninggatan 31) varrelta, niin pakkohan se oli käydä tämäkin puoti ihmettelemässä ihan omin silmin.

Lagerhausissa oli kaikkea kivaa höpöä myynnissä. Lapset olisivat halunneet meille pinkin muffinsikoneen, mutta se jäi nyt hankkimatta. Muuten kyllä ostoksia kertyi yhden ison paperikassin verran kannettavaksi, joten ihan hauska tuttavuus oli tämä kodin piensisustukseen keskittynyt myymälä. Lagerhaus voisi vaikka rantautua Suomen puolelle, niin saisimme taas yhden kivan ja edullisen sisustuspuodin lisää valikoimiimme.

Kynttilänjalat Brooklyn SEK 99,- / KPL (11,50 EUR) | Tuoksukynttiä Grape SEK 39,- / KPL (4,50 EUR)

10 kommenttia:

 1. Lagerhaus on minullekkin tuntematon...nimen olen kyllä nähnyt täällä blogimaailmassa....:)
  Kauniit kynttilänjalat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo Lagerhaus jäi ihan hiljattain mieleen Facebookin puolelta, kun jonkun bloggaajan FB-sivulla harmiteltiin, että Lagerhausissa olisi päteviä räsymattoja tarjolla.

   Poista
 2. Ihania juttuja oot ostanut. Varsinkin toi kynttilä päätyy varmaan mun ostoslistalle myös.
  Lagerhaus on mun pyhiinvaelluskohde taas tulevalla Uumajanmatkalla. Ihania ja kohtuuhintaisia juttuja moneen makuun. Täytyy aina jättää se viimeiseksi, ettei joudu raahaamaan täysiä ostoskasseja koko päivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoksukynttilä on tosi hauskan / yksinkertaisen näköinen, ja greippi-tuoksuna tuntuu aika hyvälle (ei vielä poltettu, joten tuoksuttelu perustuu vain tämän hetkiseen kokemukseen :)

   Täytyy ottaa Lagerhaus vakkari käyntikohteeksi jatkossa.

   Poista
 3. Kaunis asetelma! Tuo "kynttilätölkki" päätyisi varmasti omallekin ostoslistalle jos jossakin vastaan osuisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on juuri sopivan simppeli ainakin meille. Saas nähdä sitten miten peltipurkki toimii käytännössä, kun tuoksukynttilää alkaa polttelemaan.

   Ostin meille myös toisen tuoksun tämän greipin lisäksi eli hyllyllä odottelee myös vadelmantuoksuinen purnukka.

   Poista
 4. Lagerhaus on kyllä ihan tuntematon mulle... Täytyy pitää mielessä jos Ruotsin puolella tulee käytyä :) Oliskohan niillä nettikauppaa, on niin ihanat kynttiläjalat että voisin tarkistaa saisiko ne tilattua! :)

  - hannamaria
  hannamariav.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse bongasin ihan hiljattain tämän Lagerhausin jostain FB-keskusteluista, vaikka toki kyseinen puoti on ollut olemassa Ruotsissa jo hyvän aikaa. Nettikauppakin löytyy, mutta käsittääkseni toimitukset onnistuvat vain Ruotsiin.

   Poista
 5. Meiltä jäi Lagerhouse väliin Tukholman reissulla. Innostuin kuitenkin kaupungista niin, että pitää päästä pian uudelleen. En ole jotenkin tajunnutkaan, että se on paitsi muodin niin myös sisustuksen mekka (ainakin pohjoismaissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukholma ja Köpis myös tietysti, ovat mukavia shoppailukohteita sisustajalle. Ainahan se on kiva päästä tsekkaamaan vähän uusia ympyröitä ja erilaisia valikoimia, kuin mihin on kotosalla tottunut.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...