.

7.7.2013

Ruudun takaa

Ruudun takaa pilkottaa kesäinen maalaismaisema. Kesäisiä kukkaistutuksia meillä on aika vähän, mutta etuterassilla on sentään yksi sinkkiastia, johon olen laitellut vaaleanpunaisia sekä valkoisia kukkia. Etuterassin puolella meillä on aamu aurinko, joten olosuhteet eivät ole liian paahteisia kukille.

Sain jo maalattua etuterassin kaiteet kahteen kertaan. Pysyin alkuperäisessä suunnitelmassa maalata kaiteet valkoisella. Hieman kyllä kiinnosti kokeilla joko tummanharmaata tai mustaa kaiteisiin, mutta päädyin kuitenkin lopulta niin sanotusti periteiseen valkoiseen. Pidin kaiteista kyllä ihan puuvalmiinakin, mutta sääolosuhteita kaidepuut eivät kestäisi käsittelemättä.

Etuterassi odottaa vielä öljyämistä, mutta tällä hetkellä työskentelen takaterassin ja pergolan kaiteittein ja rimoituksien parissa. Juuri vinorimat ovat aika työläitä ja aikaavieviä maalata. Pikku hiljaa siis sitä mukaan kun maalaussäitä riittää...

Sisätiloista on kiva killittää ulos iltasella. Isot ikkunat tuovat maiseman osaksi sisustusta. Isoa ikkunapinta-alaa voi toisaalta pitää hieman epäkäytännöllisenä, mutta minä olen kyllä meidän ikkunoistamme pitänyt ihan alusta asti.


8 kommenttia:

 1. Meillä on just samanväriset suuret pelakuut;)

  Ensi viikolla maalaamme terassilaudoituksemme, sillä edelliskerrasta onkin aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä pelagonit on kyllä sangen herttaista sävyä :)

   Tuleeko terassilaudoitukseenne joku sävy vai meneekö sävyttämättömällä? Itse vielä pähkäilen terassilaudan sävyn kanssa...

   Poista
 2. Isoista ikkunoista tulee valoa hyvin sisälle...rakastan tässä kodissamme juuri valoisuutta...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä, kyllä valoisuus on osa viihtyisyyttä.

   Poista
 3. Meillä olisi pergola suunnitteilla, löytyyköhän teidän versiosta mahdollisesti kuvaa ?

  Ihanat kukat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhaiten (tai ainoastaan) pergolapääty näkyy tässä reilun vuoden vanhassa postauksessa
   http://kotikolmelle.blogspot.fi/2012/06/terassin-kaiteet.html

   Meillä oleskeluosio on rajattu tielle päin vinorimalla ja muuten terassia kiertää "suora" rimoitus. Vinorimalla haetaan yhteneväistä ilmettä talopaketin mukana tulleen rimamateriaalin kanssa (jota riitti vain terassin yhteen päätyyn)

   Poista
 4. Valo on tärkein sisustuselementti. Isot ikkunat vaan ovat niin hienot! Mä ainakin tykkään. Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valo on tosiaan tärkeää. Näin kesällä sitä nauttii mielellään luonnonvalosta, ja syksyn hiipiessä alkaa valaistuksen merkitys jälleen muistua mieleen. Tunnelmavalaistuksella (kynttilöillä!) on tietysti myös oma tärkeä roolinsa.

   Samoin - uutta kivaa viikkoa sinne teille!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...