.

10.7.2013

Just After

Kesällä on antoisaa käydä keräämässä niittykukkia tai napsia pari sesongin kukkaa puutarhan istutuksista. Maljakoissa on jatkuvasti uusia asetelmia ja erilaisia väriyhdistelmiä. Monet kukat ovat kauniita myös yksittäin.

Viime kesänä istutin yksivuotista unikkoa siemenistä. Tänä kesänä unikkoa ilmestyi myös hieman kukkapenkin viereen. Unikko oli tainnut istuttaa itse itsensä. Unikko-siemenseoksessa oli eri sävyisiä unikkoja hyvinkin vaalean sävyisistä aina tummanpunaisina hehkuviin yksilöihin. Nyt kukkapenkin vierustalle on ilmestynyt ainoastaan punaisia unikkoja.

Nämä yksivuotiset unikot eivät ole kestäviä maljakossa, ja melko nopeaan kukka on pudottanut terälehtensä pöydälle. Katselin hetken terälehtien omatoimista asetelmaa pöydän kannella, ja vaihdoin nopeasti kädessäni olleen tiskirätin kameraan. Pintojen pyyhkimin sai hetken odottaa, kun tallensin kauniin asetelman muistikortille.

Tallennan nyt kuvamuistojani myös uuteen blogiini. "Saved Memories" kokoaa lähinnä ajatuksia, hetkiä ja tunnelmia valokuvien välityksellä. Samalla ajattelin käyttää kyseissä blogissa isompaa kuvakokoa, jolloin kuvallinen tunnelma välittyy paremmin.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...