.

5.3.2014

Ajattelin sanoa

Luen paljon. Vaihtelevalla menestyksellä lukulistallani on blogeja, muuta sosiaalistamediaa, verkkojulkaisuja, kirjoja ja tietysti läjäpäin ihan printattuja lehtiäkin. Välillä lehden päätoimittajan palsta on niin osuva, että lausun palautteeni miltei ääneen. Toisinaan vastaan tulee koskettava, hauska, viisas tai muuten vain ajatuksia herättävä blogikirjoitus. Ajatuksissani jo kommentoin, kannustan tai otan osaa keskusteluun. Käytännössä saatan kuitenkin räpelöidä nettiä puhelimella, ja siirrään kommentoinnin tuonnemmaksi. Todellisuudessa todennäköisesti unohdan käydä myöhemmin laittamassa pikku viestini palstalle.

Siksi sanon sen nyt: kiitokset teille kirjoittaville, tunteville ja ajatteleville ihmisille, jotka ilmaisette mielipiteenne, mietteenne tai tunnelmanne oman fooruminne kautta. Myötäelän mukana, ja välillä muistan onneksi myös ottaa kantaa, kommentoida ja jättää jalanjälkeni bittiavaruuden tähtipölyyn.

Juuri tänään ajattelin erään blogipostauksen luettuani, että elämä on välillä niin rutistettavan haikeaa, mutta omalla harmaalla tavallaan myös onnellista.

Joskus se elämä on sitten pelkkää verimakkaraa. Siksi on tärkeää nauttia myös niistä onnentunteista. Olivat ne sitten minkä värisiä tahansa.

----

Nojatuolin päällä hengailee vinkeä apinajengi. Luomupuuvillaiset kaverit tulevat Keniasta, ja löytyvät pienen sisustuspuotini valikoimasta. Apinoilla on tärkeä tehtävä. Ne ovat kenialaisten maaseudulla asuvien naisten elinkeino.


8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä sangen valloittavia kavereita. Jokainen apina on oma yksilönsä :)

   Poista
 2. Veit sanat suustani kommentoinnin suhteen. Turhan usein jää aikeeksi. Varsinkin kun tietää miten paljon sitä voi ilahtua muutamasta sanasta. Ihanat aappat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se juuri on - kommentti ilahduttaa :)

   Nettiä selataan niin erilaisilla laitteilla, että aina se kommentointi ei ole niin kätevää kuin toivoisi.

   Juu, apinat valloittavat persoonallisuudellaan!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tässä on tosiaan reipas apinatrio, ja heillä on vielä pinkkejä, keltaisia ja valkoisia kavereitakin :)

   Poista
 4. Hyvin sanottu! Apinat on ihania <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...