.

22.3.2014

VäreistäVärit ovat minulle vitamiineja, jotka nautitaan silmien kautta ihaillen. Värejä voi nauttia isompiakin annoksia kerrallaan, ja vaikutukset ovat vain positiiviisia. Kirkkaat värit toimivat energiaruiskeena, mutta välillä sielu kaipaa rauhoittumista ja yksinkertaisuutta, jolloin sävyt saavat laimentua ja vähentyä. Toisinaan kotonamme sisustus pelkistyy lähes musta-valko-harmaaksi, mutta hyvin nopeasti joukkoon alkaan ilmestymään vähintään myös vihreää, keltaista tai pinkkiä. Joskus harvoin katselen sillä silmällä myös aprikoosia, oranssia sekä sinistä, mutta yleensä palaan takaisin omaan väripalettiini hetkisen kuluttua.

Saako kevät sydämesi sykkimään pastelleille tai kirkkaille väreille? Vai pystykö vuodenajasta riippumatta omassa tutussa ja kotoisassa värimaailmassasi?

4 kommenttia:

 1. Oi, miten ihanan raikkaita ja selkeitä nuo kuvasi ovat!!!
  Mukavaa viikonlopun jatkoa.
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Päivi!

   Samoin sinne teille - kaunista ja keväistä viikonloppua (siellä taitaakin olla jo todella keväistä ja hieman vehreääkin)!

   Poista
 2. Voi kuinka kaunista!

  Mulle värit ovat elinehto. Ihailen aina vaan näitä kauniita, selkeitä, musta-valkoisia sisustuksia, mutta omassa kodissa värit valloittavat. Ja ylläri-ylläri, juuri nuo samat keltaiset, pinkit ja vihreät. Tänä keväänä olen tavoistani poiketen ihastunut koralliin ja haaleaan minttuun... Eikä kyllästymistä vielä ole näkynyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jolindha!

   Mulla on ihan sama juttu: katselen mielelläni pelkistettyjä sisustuksia ja pidän niitä todella kauniina. Omassa kodissa kaipaan kuitenkin myös värien räiskyntää, joten tänne on päätynyt sitten vähän vaikka mitä :)

   Minttu on kanssa ihana!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...