.

28.3.2014

Aurinkoista

Kuvat puhukoot puolestaan - sydämeni laulaa keväälle! Aamulla kuuden aikaan on sangen pirteä olo, ja heti heräämisen jälkeen saa nauttia valon määrästä, joka tulvii verhojen ja kaihtimien välistä sisälle.

Jos kaipaat viikonlopulle jotain kivaa tekemistä, niin lähde ajelemaan Pernajan suuntaan ja tule käymään POP-UP sisustuspuodillani eli herttasella. Puoti on avoinna lauantaina ja sunnuntaina kello 12 - 15. Samasta osoitteesta (Kiesitie 6, Pernaja) löytyy myös muita sisustushenkisiä kauppoja.

Blogissani käynnistyi juuri eilen Lekmer.fi -lahjakortin arvonta. Jos sinulla on käyttöä 100 euron arvoiselle sisustus- tai lastentarvikehankinnalle, niin käy ihmeessä osallistumassa arvontaan tästä.

Keväistä viikonvaihdetta!

2 kommenttia:

  1. Voi, kuinka ihana tulppaani kuva tuo alimmainen!:) Auringonpaiste ja -valo on niin ihanaa! Itse olen ollut tämän viikon sellaisessa väsymyksessä (hyvistä yöunista huolimatta), että epäilen jonkinlaista kevätväsymystä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla valo tuo lisää energiaa ja se kevätväsymys vaivaa hieman ennen tätä oikeaa kevättä :) Olen kyllä havainnut lähipiirissä väsymystä juuri nyt, joten se on varmaan melko yleinen piirre tähän vuodenaikaan, että pitkä talven selätys alkaa nyt ottamaan voimille. Huilailuja siis!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...