.

13.3.2014

Tiikerin aamu

Murr, grr, mour, mau. Tiikerin aamu lähtee käyntiin reippaasti, kun aurinko pilkistelee kaihtimien välistä. Kun kaihtimet avaa, niin olohuone-ruokailutila läikehtii valossa ja värit syttyvät loistoonsa.

Eilen järjestelin vaihteeksi huonekaluja uusille paikoilleen. Vanha kyykähtänyt sohva lähti kiertoon, harmaa Ektorp matkusti takaisin telkkarihuoneeseen, tummanvihreä sohva pääsi olohuoneessa parhaalle paikalle, ja pientavarat etsivät paikkansa tämän myllerryksen myötä.

Minttu pikku pöytä asettui nyt tiikerijulisteen alle. Olisi kyllä hirveä inspiraatio maalata minttu yli mustalla, jotta pöytä sopisi helpommin osaksi erilaisia kokoonpanoja. Mutta kun tuota minttua ei raaski maalata, ainakaan vielä. Ongelmana on vaan se, että eri sävyisiä vihreitä löytyy meidän kodistamme vähän joka nurkalta. Ja ne vihreät ovat tosiaan eri vihreitä, eivätkä oikein passaa yhteen keskenään.

No pitääpä tuumata. Ja samalla jatkaa huonekaluvalssia yhden ison ja mustan kaapin kanssa. Saa nähdä kuka vie ja mikä vikisee.

Aurinkoista päivää!


4 kommenttia:

 1. Aurinkoon saatiin täälläkin herätä...ihana aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, aivan ihana ja lämmittääkin vielä! Juuri olin tunti sitten meidän takaterassillamme ilman takkia. Huikeaa!

   Poista
 2. Meillä aurinko herättää tunkeutuen sälekaihtimien välistä jo aamu kuudelta! Ihailin juurikin tuota mintunväristä pöytää, en kyllä raaskisi sitä maalata jos olisi minun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu pöytä on joskus alunperin ollut pelkistetty koivun värinen. Joku on sen sitten mintulla uusinut ja minä sen tuollaisena ostin kierrätyskeskuksesta. Joten tuo on niin söpö minttuna, että maalamisen kanssa on joutunut miettimään.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...