.

10.5.2014

Vain kukat vaihtuvat

Silloin kun juostaan arjen kiireissä, koti jää torkkuasentoon odottamaan, että taas jonain päivänä sisustaja keksii nurkkiin jotain uutta kivaa, tai vaihtaa pöytäliinan ja kukka-asetelmat. Koti saa jatkaa torkuttelua tänäänkin, sillä minä suuntaan puodilleni, ja työpäivän jälkeen todennäköisesti olen kiinnostuneempi lenkkeilystä ja saunasta kuin kodin yksityiskohtien päivittämisestä.

Sisustusinspiraatiota odotellessa silmä lepää tutuissa ja turvallisissa sisustusväreissä, jotka rauhoittavat ajatuksia ja suovat lepohetken. Eilen illalla oli muuten vaihteeksi kynttilätkin sytytettyinä. Sateen ropistessa ja kynttilänvalon läikehtiessä oli mukava ladata akkuja hetkisen verran.

Alimman kuvan Ib Laursenin tähtihuiveja löytyy puodiltani eli herttaselta hintaan 11,90. Isojen tähtien lisäksi valikoimassa on pikku tähtiä sekä lehti- että kukkakuviota. Kaikki huivit ovat 100 prosenttista puuvillaa. Huivi on kiva yllätys vaikka äidille!






























































































8 kommenttia:

 1. Oooh, mä haluaisin tähtihuivin, voiko tilata? Mitä värejä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, kyllä voi tilata! :) Hiukan enemmän infoa väreistä löytyy tällä hetkellä esim herttasen facebook sivulta (herttanen design): https://www.facebook.com/herttanendesign

   Näistä isoista tähdistä löytyy eniten värejä (ainakin pinkki, keltainen, perus vihreä, tummanvihreä, harmaa, sinisenharmaa, greige). Pikku tähtiä on kolmea erilaista (poltettu oranssi / valkoinen tähti, vaaleansininen / puolukanpunainen tähti, vaaleansininen / valkoinen tähti) ja lehti- sekä kukkakuvioista on vielä omat värisävynsä. Voit halutessasi laittaa vaikka viestiä herttasen facebookin kautta tai postit (a) herttanen.fi

   Nettikaupan avaan heti kun palveluntarjoaja saa korjattua alustansa tallennusongelman (toivottavasti jo ensi viikolla).

   Poista
 2. Mä ihastuin nyt kans vähän tohon huiviin.. Teillä on niin kaunistakin!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on lähes aina huivi kaulassa. Torjun sillä niskakipuja jotka äityvät helposti myös päänsäryksi. Huiveja saa olla siis paljon, jotta eri värisillä voi tuoda piristystä arkeen ja pukeutumiseen :)

   Huiveja täytyy siis löytyä omasta puodistakin :)

   Poista
 3. Hei, ihanaa, olet perustanut putiikin, voi kuinka hauskaa ja pidät myös POP UP myyntejä...kunpa pääsisin käymään!! Onnea yrityksellesi!!
  XX Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pistin herttasen pystyyn viime vuoden lopulla. Meillä on Pernajan vanhalla kunnantalolla pieni omatekemä yrittäjäyhteisö, joten saman katon alla on myös muutama muu sisustushenkinen puoti. Herttanen on viikonloppujen harrastus :)

   Kiitos onnitteluista! Mielenkiinnolla tietysti myös seurailen sinun keramiikkituotantoa (ne on niin ihania!!) ja millaisia tuotantomääriä tai myyntikanavia niillä on tulevaisuudessa :)

   Poista
 4. Sama juttu, kun arki on hektistä ei pienet yksityiskohdat ole se ensimmäinen juttu mielessä kenelläkään :) Silti kun sen vaan jaksaa tehdä tuo se paljon kaivattua muutosta arjen keskelle. Tykkään muuten tuosta uudesta 'k3'-logosta, yksinkertaisuudessaan nerokas ja kaunis! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on välillä sellainen huoltopiste, jossa saa ravintoa, lepoa ja jopa puhtaita vaatteita :) Mutta toisaalta tosiaan piristää, jos / kun saa kotiin laitettua pientä piristystä vaikka ihan tuoreiden leikkokukkien merkeissä.

   Ai kun tuo "K3" näkyisi googlessa myös oikein (kuvaan tulee harmahtava taustaväri ainakin minun selaimessani). Merkit on kuitenkin lisätty ihan valkoiselle taustalle.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...