.

10.7.2015

Asuntomessut 2015 - yksityiskohtia

Kokosin tähän postaukseen kauniita sisustuksen yksityiskohtia asuntomessujen kohteiden joukosta. Itse ihastuin messuilla joko oivaltavaan värien käyttöön tai muuten mukavaan ja tasapainoiseen sisustuksen kokonaisuuteen, tilaan tai asetelmaan. Tietty seesteisyys materiaalivalinnoissa mielyttää silmää, mutta myös taidokas värisävyjen yhdistely saa minut ilahtumaan.

Väri-iloa oli erityisesti tarjolla messujen kerrostalokohteissa, joissa vierailevina sisustustähtinä olivat toimineet Ellen Jokikunnas, Raili Hulkkonen sekä Olli Herman. Riemukkaita värejä löytyi myös messutalojen lastenhuoneista sekä satunnaisesti myös muista tiloista.

Näin pionien aikaan moni talo oli vielä somistunut kauniin vaaleanpunaisen kimpun merkeissä. Muutenkin viherkasveja ja leikkokukkia löytyi kivasti messukohteista. Näinhän se viimeinen silaus ja tunnelma tuodaan kotiin!
12 kommenttia:

 1. Wonderful details... like the glass lamp, the white ceramic vas, the bouquet, the door in the last photo!

  http://beautyfollower.blogspot.gr/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Even I'm interested in building houses and housing in general, the cherry in the pie really is the interior design with its smallest details :) That's why these yearly housing fair events in Finland are "must see".

   Poista
 2. Kiitos, olipas ihania kuvia ja tunnelmia. Kiva katsella vain kuvia ilman teksitiä! Tuo sauna on upea...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon saunan päreseinä oli tosiaan mielenkiintoinen. Päreladonta on perinteinen mutta jollain tavalla jopa todella moderni. Itse mietin hieman kohdetta katsellessa, että miten päreet kestävät saunan lämpötilan vaihteluja, mutta ehkä tämä on rakentajan toimesta mietitty.

   Poista
 3. Ihania detskuja.. ollaankohan me oltu samoilla messuilla lainkaan, kun mun kamerassa ei ollut tällaisia kuvia:))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen messuilla kävijä katsoo kohteita ja yksityiskohtia sen oman suodattimensa ja makunsa mukaisesti. Sepä tekeekin näistä messupostauksista mielenkiintoisia ja itse olen innolla jo lukenutkin sinun ja muiden bloggareiden raportteja. Tulee lopputuloksena sellainen aika laaja skaala erilaisia kuvakavalkadeja ja esittelyjä. Jes! :)

   Poista
 4. Saunan päreseinä on mainio! Nyt vasta ymmärrän, miksi joissain kuvissa päreseinässä näytti olevan tasaiset raidat. Ne olikin päreet latottu vain toisessa järjestyksessä ja kuvasta puuttui näiltä kohdin varjot :)

  Hauskasti on taas monenlaista tyyliä tarjolla messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itse mietin tuon päreseinän kohdalla samaa: toteutus näytti perinteiselle, mutta joku moderni tvisti siinä oli myös.

   Onneksi kohteissa on tosiaan tarjolla montaa eri tyyliä niin itse talojen kuin sisustustenkin puolesta.

   Poista
 5. Vau! Ihan törkeän kauniita yksityiskohtia! Etenkin toi violetti sohva ja kauniisti aseteltu meikkipöytä kolahti muhun, oon niin pihalla mun meikkien ja kosmetiikan suhteen kun kaikki on hujan hajan pitkin asuntoa. Nyt lomalla pistän kaiken kuntoon, vannon sen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ihana meikkauspiste oli Raili Hulkkosen suunnitteleman sisustuksen yksi kiva keksintö. Mietittiin tyttären kanssa noita seinävaijereita ihan varteenotettavana ideana meille kotiinkin. Vaijereihin voisi ripustella koruja, aurinkolaseja ja vaikka polaroid-tyyppisesti myös valokuvia tai muita pikku muistoja.

   Hyvää lomaa, ja inspistä sisustusprojekteihin!

   Poista
 6. Kiitos Anne! Näitä oli kiva katsella. Väriä näyttäisi olevan jo enemmän sisutuksissa, kaikki ei ole ihan musta-valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit olivat osassa kohteissa vahvastikin läsnä. Hyvä, että on erilaisia sisustuksia tarjolla! Jos kohteet ovat liian sitä yhtä ja samaa, niin käyhän tuo aika tylsäksi :)

   Värejä oli muuten myös talojen julkisivuissa. Taidan laittaa vielä yhden postauksen niistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...