.

23.7.2015

Kaikilla herkuillaHyvät maut on kesän juttu. Meillä nautitaan erilaisia salaatteja ja tuoreita marjoja lähes päivittäin. Marjoja on mennyt hieman pakastimeenkin, mutta näin tuoreeltaan nautinto on vielä moninkertainen. Tuoreista kasviksista saa helposti maistuvaa syötävää, eikä ruoan laadussa ole nipottamista ollenkaan.

Syyskesää kohden mentäessä mielessä on myös entistä enemmän helpot pikkelöinnit, uuniruoat sekä säilöminen. Meillä näitä tehdään kuitenkin aika pienessä mittakaavassa. Tarkoitus on säilöä vain sen verran, että valmisteet tulee myös jossain vaiheessa syötyä.

Tänä vuonna meille tulee ensi kertaa hieman enemmän kirsikkaa, joten jotain kivoja kirsikkaohjeitakin pitää alkaa kartoittelemaan. Jos sinulla on joku kiva kirsikkaohje leivontaan tai säilöntään, niin vinkkaa siitä!

4 kommenttia:

 1. Tykkään salaateista! Herkun näköinen annos tuokin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salaatit ♥ Tässä kuvan versiossa oli loimulohta, pienet feta-purkin jämät ja pannulla käytettyä parsakaalia (oli ihan pikkuisen nahjustunut jääkaapissa, joten pannun kautta salaattiin). Kaikilla herkuilla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sattui vielä tuohon salaattiin tosi hyvää loimulohta (jämät nekin), joten oli tosi herkullista :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...