.

5.7.2015

Herkimmät sävyt
Meillä on pihamaalla muutamia ruusulajikkeita, joiden sävy on herkkääkin herkempi. Ruusunnuppu taittaa hieman vaaleanpunaiseen ja avautuessaan sävy näyttää kevyesti persikkaiselta ja vaaleanpunaiselta yhtäaikaa. Ruusut kukkivat kyseisessä pensaassa nopeaan, mutta näistä sävyistä sekä erittäin miellyttävästä tuoksusta nauttii sitäkin enemmän.

Nyt kun muutama vuosi sitten istutetut ruusut ja pionit kukkivat jo melko reilusti, niin näitä kaunokaisia riittää päivittäin myös maljakoihin ja kodin sisustusta ilahduttamaan. Juuri tänään meillä on maljakoissa näitä ihanasti tuoksuvia ruusuja sekä muutamia valkoisia pioneja, jotka nekin taittavat ihan aavistuksen vaaleanpunaisen suuntaan.

Aloitin loman juuri, joten noita puutarhaunelmia pitäisi edistellä seuraavien viikkojen aikana. Iso työn alla oleva kukkapenkki on varsinainen rytölä eli niittykukat ja rikkaruohot ovat löytänyt mukavan kodin siitä itselleen. Täytyy ryhdistäytyä ja pelastaa elintilaa takaisin perennoille ja istutetuille pienille pensaille.

6 kommenttia:

 1. Ihana sävy ruusuissa.
  Oikein mukavaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lomalta tämä tuntuukin :)

   Aurinkoista ja kesäistä uutta viikkoa!

   Poista
 2. Ihanat kuvat, onpa todella herkkääkin herkempi sävy. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaksan aina ihastella tämän kyseisen ruusupensaan kukintojen äärimmäisen söpöä sävyä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ruusujen tuoksu ja sävyt tuovat sitä kesän tuntua (kun se kesä taitaa nyt muuten olla vähän kadoksissa). Maljakoita meillä on niin kirppikseltä kuin uutenakin hankittuina.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...