.

13.7.2015

Samaan aikaan toisaallaVaasissa on harakankelloja. Harmaanvihreän maljakon vieressä on pieni kävyn muotoinen muisto asuntomessuilta. Vihreä pallukka on itse asiassa 3D -tulostettu avaimenperä. Kolmiulotteinen tulostus on aihe, josta tulevaisuudessa kuulemme taatusti lisää. Aika mielenkiintoista!

Koti on tänään odotellut kulkijoita tyhjillään. Kesämenotkin on nyt ainakin pienellä tauolla, sillä perheemme esikoinen oli tänään polvileikkauksessa. Muutama seuraava viikko menee tervehtyessä, ja sen jälkeen pikku hiljaa polvea kuntouttaen. Täytyy siis hipsutella hiljakseen ja keskittyä helppoon ja mukavaa ajanviettoon kotosalla.

6 kommenttia:

 1. Toivottavasti potilaan polvi paranee pian ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ♥ Tervehtyminen on nyt lähtenyt käyntiin ja se kuntoitus vaatii sitten jaksamista.

   Poista
 2. Paranemisia pojalle <3 Mulla pelkkä sormi ollut lastassa kuukauden ja alkaa jo ahdistaa...voin kuvitella poikalapsen turhautumisen, mutta ei auta kuin malttaa parannella!

  Todella kaunis kuva, mistä tuo pallukka maljakko mahtaa olla peräisin? Olen etsiskellyt tuon tyylistä!

  Iloa uuteen viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset ♥ Tyttärestä on siis kyse. Malttia varmasti tarvitaan siinä vaiheessa kun olo alkaa olla parempi ja kuntoutusta täytyy jatkaa sitkeästi (ja välttää satuttamasta polvea uudelleen). Sen verran iso remppa tuohon polveen tuli, että kyykyt sun muut ei kuulu ihan lähitulevaisuuteen.

   Maljakko on HK Livingin mallistosta. Olen sen muutama vuosi sitten ostanut Vinkel Homes -puodista Helsingistä. Mulla on herttasella myös HK Livingin tuotteita myynnissä, mutta ei kylläkään tätä maljakkoa.

   Poista
  2. Mistähän tuon pojan tuohon kekkasin...olisinko unihiekat silmissä lukenut väärin... No paranemisia tytölle <3
   Onpas harmi kun ei tuota maljakkoa löydy! Vinkkaa jos joskus tulee tuollaisia tai samantyylinen :)

   Poista
  3. Voisin oikeastaan tsekata, jos tuota maljakkoa saa vielä HKLivingiltä ja ottaa yhden erän herttaselle myyntiin. Samassa maljakkoerässä on muistaakseni myös yksi tummansininen ja yksi roosa maljakko. Kaikissa on sama henki, mutta hieman eri muoto. Kaikki kivoja! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...