.

22.7.2015

Terkut Esteriltä

Terveisiä Esteriltä! Hän oli täällä tänään (ja vähän eilenkin). Juuri nyt terassinoven takaa pilkistelee aurinko ja tuuli tuivertaa. Kuivattaisivatko nuo Esterin tekeleet, ja saisimme vähän poutasäätä vaihteeksi? Näin toivon ainakin minä.

Siinä mielessä muuten hiukan vähemmän inspiroiva kesä, että en ole kaivanut varastosta edes esille kaikkia kesäkalusteita. Niin on terassi ja pergola edelleen sisustamatta kesäkäyttöön. Muutama tuoli meillä on tietysti satunnaisia istujia varten, mutta se tunnelmallinen kesäpesä on edelleen virittämättä. Itse istun muuten kaikkein mieluiten terassin rappusilla silmäilemässä puutarhaa. Ei kai sitä ihminen muuta pihalleen kaipaakaan kuin muutamaa mukavaa rappua?

Tänään meillä on muuten vieraillut Esterin lisäksi Elvi, eli se Risto Räppääjästä tuttu pakastaja-täti. Mansikoita on mennyt pakkaseen, parempiin suihin sekä kesäisen mansikkatortun päälle. Nami.


2 kommenttia:

  1. Mun ainut terassikalustus on kiikkustuoli ja kenkälaatikko. Lisäksi paljon kasviruukkuja rappusilla ja pehmeitä tyynyjä joilla myös istuskella rapuilla syömässä ja kahvittelemassa. Pöytää en kaipaa lainkaan kun rappuja riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rappuset on kyllä yllättävän toimivat myös oleskeluun :) Taidanpa ottaa mallia, ja tuoda aurinkoisena päivänä rappusille myös muutamia tyynyjä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...