6.2.2011

Huokaillen
Mukavaa sunnuntaita! Reporanka täällä silmäilee elämää. Siinäpä sitten melkein ne tärkeimmät. Villasukat jalassa, teetä mukissa ja energiat vähissä.

Kiitoksia jo kaikille arvontaani osallistuneille! Olen käynyt jo hieman kurkkimassa keitä te olette, ja myös vastavierailemassa teidän blogeissanne. Hauska tutustua, ja nähdään jatkossakin! Arvonta on käynnissä ensi viikon sunnuntaille asti. Paukkumuovit ja muut pakkausmateriaalit ovat jo varattuna. Pip-astiat odottavat uusia omistajiaan.

Ensi viikolla on aika tehdä tontin ensimmäiset lumityöt. Pari päivää sitten vettä satoi sen verran lahjakkaasti, että luulin jo pääseväni lumitöistä, mutta ei sittenkään. Täytyy koittaa saada traktorimies avuksi. Lapiohommina voi olla vähän turhan haastavaa, varsinkin kun himlailen nyt pari päivää.

Hei nyt ♥

13 kommenttia:

 1. Lähettelen täältä sinulle lisää energiaa. Lumitöitä täälläkin luvassa kunhan loppuisi tuo armoton lumisae.

  VastaaPoista
 2. Eksyin harhailemaan pitkin blogiasi ja ihastuin! Meillä ei itsellä ole rakennuspuuhia, paitsi kasvihuonehanke ja ehkä ulkomaalaus. Myimme kesällä osan tontistamme ja nyt siihen nousee vauhdikkaasti omakotitaloja eli seuraamme oikein aitiopaikalta (nimim. Mummo vahtii ikkunasta). Tuo otsikkokuvasi punainen tupa on aivan kuin meidän talomme. Piti oikein tiirata, että onko se vai eikö. Onnea hankkeellesi!

  VastaaPoista
 3. Meillä täällä ihana auringon paiste, kyllä kelpaa!
  Aurinko antaa kummasti lisää energiaa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa sunnuntaita Sinulle! Sininen hämärä jo putoaa..., olenko ehtinyt mitään.

  VastaaPoista
 5. mukava kevätenergiaa pursuava kuva. valkeet liljat on aina niin tyylikkäät! mukavaa sunnuntaita sulle!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa sunnuntaita Sinullekin! Taidankin hipsaista nyt sinne arpajaisiin yrittamaan onneani. Yritin heti alkuunsa, mutta taisi olla ruuhkaa: en saanut viestia millaan lapi!

  VastaaPoista
 7. Johanna: Kiitokset, energialähetys tuli perille! ♥

  Villiviini: Omakotiasumisessa on aina jotain pientä laitettavaa, jos ei muualla niin pihamaalla. Tavallaan se on myös aika mukavaa.

  Täytyyhän sitä vähän seurailla mitä naapurustossa tapahtuu... varsinkin meillä maaseudulla tulee rekisteröityä lähitienoon tapahtumat. Siihen kyllä riittää välillä vaikka orava puussa : )

  Tuo blogini yläkuvasas näkyvä torppa on meidän nykyistä kotia vastapäätä. Näkyy siis aika usein kuvissa, jotka olen ottanut kotipihalla, taustalla.

  Jaana: Auringon valo lupailee jo kevättä. Minä en tuota valoilmiötä ainakaan tänään meidän suunnalla huomannut, mutta kiva jos aurinko vilahteli teidän suunnalla!

  Leena Lumi: Ilta koitti, viikonloppu humahti. Lähetän takaisin myös tervehdykset: pirteää alkaavaa viikkoa!!

  akissfromthepast: Liljat ovat kauniita. Niissä on vain aika vahva tuoksu, joten tulee liljoja hankittua vähän harvemmin. Mukavaa sunnuntai-iltaa!!

  Johanna: Kiitos! Ja arpajaisille vaan : )

  VastaaPoista
 8. Ihana tuo maljakko! Onko käsityötä vai mistä?

  VastaaPoista
 9. Noh, Ikeasta! : )
  Tuollaisia on ollut ainakin valkoisen lisäksi mustana. Mulla on kanssa vaaleanpunainen (mistä tämä kaikki vaaleanpunainen kumpuaa...)

  VastaaPoista
 10. "Veit kyllä jalat suustani!". Aivan samoilla fiilareilla siis täällä. Eikö viikonloppujen olis tarkoitus rentouttaa, nyt ei kyllä ainakaa ollu sellanen viikonloppu. Jospa se ens viikonloppuna onnistuis paremmin rentoutua! Jaksamista uuteen viikkoon!

  VastaaPoista
 11. Kaunis maljakko ja valkoiset liljat. Jaksamisia, lumi piisaisi jo minulle:)

  VastaaPoista
 12. Ihanat liljat. Tsemppiä lumitöihin!

  VastaaPoista
 13. Saila: Ehkä tässä elpyy ihan arjen tohinoissa?! Menee sitten välillä "väärin päin". : )
  Mukavaa uutta viikkoa myös sinne!!

  Hanne: Tuo maljakko on tosiaan kivan mallinen, ja joskus on jopa tarvetta isolle maljakolle. Valkoinen väri kukissa on aika seesteinen.

  Lumi riittäisi, mutta eiköhän talvi vielä ainakin hetken jatku...

  liinu: Kiitoksia! Koitan saada jostain lumi-apulaisen. Keskiviikkona pitää kuitenkin tontti olla raivattuna.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...