3.2.2011

Ranehommia, teetä ja sympatiaa

Äskettäin hankkimani Pip Studion astiat sopivat jollain "more is more" periaatteella yhteen näiden Indiskan jättimäisten teemukien kanssa. Nämä mukit minulla on ollut käytössä jo useamman vuoden, ja edelleen ovat yhtä hauskat. Kulta ja sininen eivät ole sisustuksemme taikka astioittemme kulmakiviä, mutta joskus joku tietty yhdistelmä tai idea vaan toimii. Indiskasta löytyy aika usein jättimukeja erilaisin kuvioin ja sävyin. Kaapissamme on myös pääsiäiskarkkeja varten muutama keltainen kukkokuvioinen muki. Taannoin bongasin sisustuslehdestä kivat musta-valkoiset Indiska mukit, mutta niitä en koskaan myymälästä löytänyt.

Varastoja ja kaappeja tyhjentäessäni kirpputorille, löysin jälleen valaisimet, jotka olen joku vuosi sitten ostanut Ikeasta. Nämä ryökäleet ovat niitä Ikean ei-niin-laadukkaita yksilöitä. Mallista ja väristä pidän edelleen paljon, ja ottaisin pöytälampun sekä lattiavalaisimen mielelläni käyttöön. Valaisimet ovat siis hyvässä kuosissa, mutta ei tule valo. Pikku puute valaisimessa. Mietin ensin valaisimien roudaamista Uusiokeskukseen. Käsittääkseni heillä korjataan myös sähkölaitteita. Vapaaehtoinen rane-ehdokas kuitenkin ilmoittautui, ja nyt unelmoin, että saan nämä valaisimet takaisin käyttöön. Säälihän näitä olisi pois heittää, ja jotenkin tuntuisi turhalta materian haaskaukselta. Josko tulisi valo uusien johdotusten myötä! Uskoisin, että valaisimien heikko kohta on lamppukuvun liitoksessa. Ainakin liitos näytti lapsellisen hentoiselta, kun lamput aikoinaan kokosin.

12 kommenttia:

 1. Kaunis kuva. Värit on tosi hyvät!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kuva tosiaan, ja ihania nuo astiat. Ja kysyit että ylittääkö ostokynnyksen, ylittäisi, eli voisin ostaa, mutta ilmeisesti niitä ei saa kuin ulkomaan kaupoista, joten mä hannaan tällä kertaa :)

  VastaaPoista
 3. Leena: Kiitos!

  Johanna: Indiskan astiat ovat vähän sellaisia "ulkomaan tuliaisia". Muuten, minulla on haaveisssa oma puoti, joka lähtisi liikkeele verkkokauppana. Mietin vaan, että voisin alkaa myymään näitä Pip studion tuotteita Suomessa...

  VastaaPoista
 4. Hih; tiiätkö mulla on samanmoisia ajatuksia tuosta verkkokaupasta, että laittaisin sellaisen. Minun tuotteet taitais olla vähän enemmän maalaisromantiikan puolelle meneviä. :D

  VastaaPoista
 5. Sinulla taitaa olla siellä kaappien kätköissä jos vaikka mitä! Varsinkin nämä kahvikupit minua puhuttelevat. Oikein kauniit. Sointuvat myös somasti uusien kuppien kanssa.

  Upeaa, että löysit kunnostajan lampuille. Muistelinkin täällä jokin aika sitten karvaita kokemusia Ikean valaisimista. Mun ei ole onnistunut löytää vielä sellaista, joka olisi pitkäikäinen ja/tai turvallinen.

  VastaaPoista
 6. Johanna: Business-ideoita toteuttamaan siis! Pitäisi vaan jostain saada muutama toimintatonni, jotta homma pyörähtäisi hetimiten käyntiin...

  Johanna: Mulla on omasta mielestä pienet astiavarannot (?!) : ) Näiden kuvissa näkyneiden lisäksi meillä on Teema about 10 hengelle ja muutama KoKo lisukkeena. Muumimukeja sitten tuhat (no ei ihan).

  Mulla on hyviäkin Ikea lamppuja aika monta. Huonoissa on nuo koskettimet olleet heikko kohta. Näissä kahdessa, joista toivon toimivia, on joku ihme sähköratkaisu, eli epäilen vain kosketusvikaa.

  VastaaPoista
 7. Olen aivan mukihullu, joten tuo muki olisi myös ollut ihana arvontaan. Värit sopivat just.

  VastaaPoista
 8. Indiska kupponen on kyllä kiva. Nämä ovat muuten hehtaarikokoa, ja olemme näistä syöneet joskus myös alkukeitot.

  VastaaPoista
 9. Piti tulla huikkaamaan, että nuita Pip astioita löytyy täältä oulusta sellaisesta kaupasta kuin colore, heillä on myös verkkomyynti :)

  VastaaPoista
 10. Kas kun nyt huomasin tämän kommentin: kiitos vinkistä... täytyy kurkata!

  VastaaPoista
 11. voih, tuo muki oli niiiiin minun lemppari! sitten kävi pieni tapaturma nimeltä koira. istuinpa teemuki kädessä sohvalla ja eiköhän se vauveli hypännyt siihen, kuumat teet tuli syliin ja refleksinä heitin mukin lattialle :(

  VastaaPoista
 12. Sofia: Auts, kuuma tee... sellaisia ne riehuliini koirulit voivat välillä olla. Ei taida Indiskasta juuri tuollaisia enää löytyä, mutta muita jättimukeja kuitenkin.

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...