10.2.2011

Ihana valo

Ladatkaa patterinne, ulkona on se valoilmiö! Aamulenkillä loisti aurinko kirkkaana, jättäen kuitenkin vielä varjopaikat sinisävyiseksi. Eilinen julma tuuli oli jo hellittänyt, eikä pakkanenkaan tuntunut kovin pahalta. Kylätie on korkeiden penkkojen reunustama, ja matalista ulkorakennuksista näkyy enää katto ja vähän seinän yläosaa. Ulkoilu teki hyvää!

Kaupunkireissulla täytyi käydä hakemassa vähän leikkokukkia. Löysin pari päivää sitten kirppikseltä vihreän pienehkön maljakon, johon ajattelin jotain kivaa. Jaloleinikkejä löytyi kaupasta, ja niiden lisäksi minulla oli idea tietynlaisesta kimpusta. Kukkakaupassa kimppu sidottiin kuitenkin jotenkin epäkelvosti, joten purin kotona leinikit omaansa maljakkoon, ja "uusi" vihreä maljakko sai valkoisen kimpun.

Alku iltapäivästä aurinko kääntyy työhuoneelle. Kukat loistivat kirkkaina maljakoissa, ja tarjosivat iloa ja inspiraatiota työläiselle. Kuinkahan monta askelta on enää kevääseen...11 kommenttia:

 1. Arvaa mitä mun suusta pääsi, kun näin nämä kuvat: "Jumalauta nainen!" Anteeksi! Minulle käy näin, kun näen mahdottoman hyviä kuvia ja sinullahan niitä riittää.

  VastaaPoista
 2. Kauniit valkeat kukat syvänvihreässä maljakossa. Upeat kuvat.

  VastaaPoista
 3. Mahtavia kuvia, niin keväisiä! Täälläkin kovasti odotellaan jo kevättä, pääsee tuon pihan kimppuun. Jospa ne lumet ens kuussa alkais jo sulamaan pois, lumipyryä kyllä taas luvattu.

  VastaaPoista
 4. ihania kukkia, harvoin tulee ostettua kukkasia, mutta josko petraisi ja panostaisi muihinkin kuin tulppaaneihin :)

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: : )
  Kiitokset ♥ Ei mennyt siis iltapäiväinen inspiraatio fotaus hukkaan...

  Anja: Tuo maljakko oli kiva kirppis löytö. Ja vihreä kun on vielä lempivärini!

  J: Mulla on vahvasti se kevät tilauksessa. Maaliskuun alusta pitää aloittaa maanrakentaminen. Ja jospa kesällä saisi myös pihamaata myllättyä!!

  Johanna: Mulla oli ajatus kimpusta tuon vihreän maljakon mukaan, mutta ihan sellaista en saanut. Leikkokukkavalikoima vaihtelee aika lailla ainakin pienellä paikkakunnalla. Laatu ja lajikkeet... mutta leinikit ovat kyllä suosikkeja. Tuota valkoista en edes tunne. Näyttää aika syreeniltä : )

  VastaaPoista
 6. Kevään tuoksuiset kuvat! Valosta olen tänään nauttinut, tervetullut piristys. Onneksi matka on kevättä ja valoa kohti :)

  VastaaPoista
 7. Marie Elisabeth's rum: Päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin, kun aamu valkenee aurinkoisena. Hanki vielä heijastaa tuota valon määrää. Mutta se kevät tosiaan toiveissa ja ajatuksissa! : )

  VastaaPoista
 8. Mun ei tarvitse nyt ostaa kukkia ollenkaan, kun käyn niitä ihailemassa täällä Sinun blogissasi! Valtavan kaunis kimppu!

  Mukavaa, että sielläkin alkaa jo valo vallita. Meillä on tulossa aurinkoinen ja lämmin viikonloppu. Odotetaan sitä innolla kyllä koko poppoo. Ikkunat kyllä näyttävät vähän nuhruisilta...

  VastaaPoista
 9. Johanna: Aurinko + lämmin = toive keli. Oikein mukavaa viikonloppua!! Huomasin muuten kanssa tuon samaisen ikkuna kysymyksen, kun otin eilen valokuvia. Asialle on vain juuri nyt aika mahdoton tehdä mitään, kun ulkopuolen lasit joutuu pesämään ulkokautta. Ikkunat kun aukeavat ulospäin. Talon ympärillä on noin 1,5-2m vallit, eikä ole kuitenkaan kantavaa lunta, jota voisisikin käyttää hyväksi ikkunan pesussa.

  VastaaPoista
 10. Onpas kauniita kuvia. Tulee tosiaan ihanasti kevät mieleen. Ei enää kauhean pitkä aika.. :)

  VastaaPoista
 11. Nova Melina: Olisipa jo parin viikon päästä, heti maaliskuun alusta... se kevät! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...