.

12.3.2011

Tänään kotona

Kävin kaupoilla
Kiertelin vanhan Porvoon putiikkeja
Olisi pitänyt ostella rakennustarpeita
mutta oli kivempi käydä Design Delissä
Huomautan kuitenkin
että kyselin kakkosnelkun hintoja
Rautakaupassa
Enkä tuhlannut koko pienpumppaamon
budjettiaDesign Delistä ostin kivan mukin, jossa on Kaisa Lekan tekemä kuvitus. Tätä samaista kuvitusta saa myös muissa astiamalleissa, sekä uutukaisena juttuna kaakeleissa. Tilasin meidän uuteen kotiin muutaman Lekan kuvittaman kaakelin. Niitä voisi sijoittaa hauskasti tulevan keittiön liesiseinustalle.

Skafferista löysin uuden teelaadun piristämään kevättäni. Breakfast in New York on unelmani, ja nyt voin hörppiä saman nimistä teetä uudesta mukistani ja unelmoida. Vielä minä jonain päivänä...

Vågassa on silmänruokaa ja pientä kivaa romanttisen sisustuksen ystäville. Muutama Miss Etoilen höyhen pyrstöinen lintunen lennänti meidän olohuoneen kattovalaisimeen. Johan se oli aikakin! Valaisin on ollut karusti tyhjillään joulun jälkeen. Vågasta keräsin myös pienen paperipussillisen ylläreitä seuraavaa arvontaani ajatellen. Kun on lupa rakentaa, niin sitä voidaankin sitten juhlistaa pienen arvonnan merkeissä.

Ja nyt vain kellutaan! Kotipesässä, viltin alla.

5 kommenttia:

 1. Hauska muki! Tämä on nyt sitten niitä juttuja ja asioita, joista en ole edes kuullut. Näin sitä oppii uutta ja pysyy kärryillä koti-Suomen menosta. Kiitos Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpas hieno muki ja varmasti komea yksityiskohta ne kaakelit. Ihanaa, arvontaa :)

  VastaaPoista
 3. Nää on aikas mageita nää Kaisan kuvittamat jutut. Saihan Kaisa ja miehensä palkinnon sarjakuvakirjastaan juuri viime viikolla!

  VastaaPoista
 4. Tänään tuli juuri Kaisa Lekasta telkkarissa.

  VastaaPoista
 5. Johanna: Tämä taitaa olla aika porvoolainen juttu, mutta Lekan kuvituksia näkyy kyllä monessa muuallakin.

  Johanna: Joo, ne kaakelit ovat hauskat! Jos en muuta käyttöä niille keksi, niin pidän keittiössä koristeena. Arvonnan ajankohta riippuu nyt ihan rakennusvalvonnasta : )

  Anja: Tykkään näistä Leka "oma kuvista" eli tuosta vähän mikki hiiren oloisesta tyypistä (ne korvat). Tradenomica lehdessäkin (opiskeluaikoina) seikkali tämä samainen sarjakuva sankari.

  Leena: TV-ohjelmaa en huomannut. Vaalitkin tuossa lähestyvät, joten ehdokkaat näkyilevät nyt varmasti mielellään mediassa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...