.

22.3.2011

Korujuttu

Olen tilannut pari kertaa kaulakorun blogikaverin puodista. Tänään postilaatikossa oli kirjekuori, eli tilaamani helmikoru oli saapunut. Gretel niminen kaulakoru on livenä yhtä nätti kuin puodin kuvissakin. Koru pääsi kaunistamaan (vihdoin) siivoamaani työpöytää. Pölyn määrä on kenties vakio, mutta työpisteeni tuntumassa on ainakin hetkisen raikkaampi hengittää. Aika pölymagneetti tuo tietokone, ja tietysti talvella pyykin kuivaus sisätiloissa lisää pölinän määrää tuntuvasti. Keväinen aurinko paljastaa armotta pölyiset nurkat ja nuhjaantuneet pinnat. Mutta puts ja plank siis, antaa auringon vaikka paistaa.

Korussa on eri kokoisia mustia sekä kirkkaita helmia. Helminauhat on koottu kauniiseen metalliseen ripustimeen, joka tuo myös käytännöllisyyttä korun pukemiseen.


Leppeää tiistai iltaa! Tontilla on muuten kauha jo riipaissut maapintaa. Se oli sellainen pieni ja sievä kauha, mutta tosi tarkoituksella teutarointi alkaa viikonloppuna. Siitä sitten taas myöhemmin lisää...

6 kommenttia:

 1. Aika hauska idea tuo korutelineenä toimiva kehys!

  VastaaPoista
 2. Leena, tuo Ikean kehys on muuten loppujen lopuksi ihan kiva. Se oli mulle vähän sellainen ottaisko vai jättäiskö tyyppinen ostos taannoin. Aito muoviajan tuote : )

  Mikähän olisi muuten kaulakoruille pätevä ripustin? Sellainen siis, että saisi mahdollisemman monta roikkumaan siististi...

  VastaaPoista
 3. Kaunis koru. Kävin kurkkimassa tuosta linkistä ja siellä oli paljon muutakin kaunista. Täälläkin pöly vaivaa... Tarttis vissiin tehdä jotain.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaunis Leena linkityksistä! :-)

  VastaaPoista
 5. Siis tietysti Anne piti sanomani! Tähän aikaan yöstä sitä sekoilee vähemmästäkin... :-)

  VastaaPoista
 6. Johanna: Tykkään kanssa tästä uudesta korustani. Käy myös yhteen työpukeutumisen kanssa, kun pitää olla vähän asiallisemmin : )

  Absolutely white: Ole hyvä! Kyllä korupuotiasi on kiva hieman mainostaa : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...