.

26.3.2011

Licence to Build

Rakennuslupa on nyt myönnetty. Tosin en saanut sitä vielä postitse kotiin, mutta faksi on laulanut ja kävinpä vielä rakennusvalvonnassa pyörähtämässä ja toteamassa omin silmin sen, että asemointiin oli vielä puututtu. Tieto siitä ei tullut ainkaan liian aikaisin. Kaivinkone jo jylläsi tässä vaiheessa tontilla.

Operaatio Ahavan Janet epäili kommentoidessaan edellistä postaustani, että ihanien tunnelmakuvien aika on nyt ohi, ja tilalle tulee putkihässäkät ja muut rakennushenkiset kuvitukset. Ja näinhän siinä epäilemättä käy! : ) Vai mitä sanotte tästä näyttävästä työkalusta...


Noin 14 tunnin maanrakennus rupeaman jälkeen tontilla on valmis sorapatja. Ensi viikolla on tarkoitus käyttää kunnan mittamiehet sekä paalujen paikkojen mittaaja paikan päällä. Loppu viikolle olisi hyvä saada itse paalutus, ja heti sen jälkeen myös eristelevyt paalulinjaston mukaisesti. Ja tottahan jossain tuossa välissä pidetään vielä aloituskokous. Näiden vaiheiden jälkeen päästään perustusten rakentamisen kimppuun. Ostoslistalla ovat näin ollen ainakin eristeet ja salaojat, jotka on tarkoitus saada maastoon paalutuksen jälkeen.

Rakennusluvan myötä olen suunnitellut keväistä arvontaa, joka lähtee käyntiin tässä viikonlopun aikana. Hei nyt ♥

10 kommenttia:

 1. Onnittelut luvan johdosta! melkoisen miehekästä meininkiä kuvissa kieltämättä on. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Minna! Kyllä tontilla oli eilen jämerää menoa, ja homma hoitui mallikkaasti.

  VastaaPoista
 3. Nooh, on nämäkin kuvat tavallaan kivoja; tietää että jotain tapahtuu ja pian se talokin on valmis! :D

  VastaaPoista
 4. Onnittelut luvasta, tästä se lähtee! :) Mihin tämä pitkä talvi on hävinnyt? Nyt ne hommat oikeasti alkavat, ihanaa! Näkyvää tulosta alkaa syntyä. Täällä jo kovasti odottellaan, että päästään kaivelemaan. :)

  VastaaPoista
 5. Meidän Suklaa-Prinssin mielestä tuo näyttäisi kyllä erittäin hyvältä ja mielenkiintoiselta!:D

  VastaaPoista
 6. Onnittelut luvasta! Siitä se lähtee vauhdilla liikkeelle :)

  VastaaPoista
 7. Janet: No ehkä näistä on vaikea saada oikein nättiä asetelmaa, mutta ajaa asiansa : )

  Onnenhippuja: Kiitos! Kyllä se talvi on vielä tuolla meidän tontillakin, mutta lumet on vaan ajettu sivuun. Toivottavasti se valli sulaa ennen juhannusta...

  Leena: Kaivinkone ja soraa kippaava kuorma-auto on kyllä ihastuttanut naapuruston pikku poikia. Heput on jaksanut istua lumikasan päällä ihmettelemässä menoa ja meininkiä.

  Jane: Kiitos! Nyt tosiaan tuntuu, että viikossa jo tapahtuu paljon.

  VastaaPoista
 8. Onnea rakennusluvan johdosta! Ja voimia tulevaan koitokseen!

  VastaaPoista
 9. Tässä alkaa olla jo Bondimaisia piirteitä... Uskon, että Sinulla on siellä myös M ja Q apujoukoissa ja kaikki sujuu sutjakkaasti. Onnea! Elät kyllä verrattoman jännittäviä aikoja :) Ja aina vain ihmettelen, että miten tiedät mitä pitää seuraavaksi tehdä. Mä olisin kai jo pyrähtänyt verhoja katselemaan ja unohtanut esim. paalutuksen.

  VastaaPoista
 10. Harri: Kiitos! Kyllä se tästä?! : )

  Johanna: Ehdottamasti M & Q mukana kuvioissa, ja mietelmänä "with a little help from my friends".

  Yllätyksiin pitää kai varautua, ainakin jo starttiviaheessa tuntuu siltä, että kaikkea ei ole osannut ottaa huomioon. Päivä kerrallaan siis... sisustusunelmat siintää tuolla jossain kaukana.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...