.

16.3.2012

Aikakoneessa


Viuh vauh. Ohi vilahti juuri yksi työviikko. Jotenkin nämä hypyt menevät suoraan perjantaista perjantaihin. Ehdin kyllä välillä havannoida sellaisia keväisiä luonnonilmiöitä kuin valo, lumen sulaminen pikku hiljaa, tippuvat räystäät ja kanien järsimät omenapuun taimet takapihallamme. Vielä kun mennään pari  uutta hyppyä eteenpäin, pääsee jo ihmettelmään pihaa ja ensi kesän projekteja. Kovasti on puutarhan perustajalle hommia tiedossa, ja samassa rytäkässä pitää myös talo maalata, rakennella kenties pergolaa sekä saada jostain sadevesikourutyyppi paikalle. Viime syksynä koitin metsästää kourukaveria, mutta en onnistunut sellaista tapausta saamaan satimeen. Ehkä nyt keväällä koitan paremmalla onnella. Jos sinulla on tiedossa sadevesikourujen ja syösytorvien tekijää, joka toimii Etelä-Suomen alueella, niin laita minulle siitä vinkkiä! Ehkäpä se työtä vailla oleva ammattilainen luuraa jossakin kulman takana?


Päivän räpsyissä olen testaillut uutta kameraani. Säätöjen kanssa on vielä tekemistä. Kuka tietää, josko kamera pääsisi huomenna vähän ulkoilemaan. Kaunista viikonvaihdetta!

5 kommenttia:

 1. Tälläistähän tämä elämä vähän on: meillä sykli taitaa olla lomasta lomaan. Viikonloputkin menevät niin älytöntä vauhtia.

  Juuri katseltiin pihamaata ja hommaa olisi vaikka muille jakaa. Ehkä pitääkin jakaa... Jotenkin on pensaita kuollut ja kaikki rehottaa. Ja sen minkä pitäisi rehottaa ei rehota.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Mun mielestä tämä viikko on madellut! Päivät on mennyt eteenpäin hirveän hirveän hitaasti - onneksi tämä lauantaikin on ollut pitkä päivä, joten nämä "vapaatkaan" ei ihan heti katoa.
  Jään oottelemaan kameran ulkoilutuskuvia ;)

  Ai niin, pitikin kysyä sulta vielä siitä Eijffingerin tapetista. Kerroit kerran, että olit tilannut sitä edullisemmin jostain nettikaupasta. Muistatko vielä mistä?

  VastaaPoista
 3. Johanna: Kun lapsilla on harrastuksia, niin viikonloputkin ovat varmasti sangen vauhdikkaita. Meillä on menoa viikonvaihteessa satunnaisesti, tai miten nyt keksitään.

  Miten tuntuikin muuten omakohtaiselta tuo, että puutarhassa ei rehota ne istutukset, joiden oli tarkoitus levitä ja valloittaa tilaa :)

  Kiitos samoin, mukavaa viikonlopun jatkoa (täällä herättiin aurinkoiseen pikku pakkaseen)!

  Jane: Ai sun aikakone on käynyt vähän hitaimmilla kierroksilla?! :) Ehkä se on sen merkki, että vauva-aika on alkanut pyörimään jälleen niin rutiinilla, että se sujuu ikään kuin helpolla?

  Joo, tilasin Eijffingerin tapetin suoraan Hollannista eli Pip Studion omasta puodista. Hintaero suomalaiseen verkkokauppaan verrattuna oli huikea. (Nyt näytti olevan seinäruusussa 65,50 ja Pip Studiossa 39,95) DHL toi tilauksen kotiovelle noin kolmen arkipäivän kuluttua tilauksesta.

  Huom. Postikulut olivat noin 20 euroa tilasi sitten yhden tuotteen tai suurin piirtein laatikollisen tavaraa. Itse "jouduin" tilaamaan samalla jokusen Pip astian :)

  Verkkokauppa: http://www.pipstudio.com/en/

  VastaaPoista
 4. Kiitos Anne taas kerran :) Verkkaista ja herkuttelua täynnä olevaa eloa jatketaan täällä tänäänkin :)

  VastaaPoista
 5. Jane: Herkuttelu ja hitailu on juuri ihan sunnuntaita! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...