.

3.3.2012

Höpisee keväästä


Ei kun kato, tälle ei mahda mitään - jos on kevät ihminen, niin päässä vaan pimahtaa (hyvällä tavalla?) siinä vaiheessa kun valon määrä ylittää pimeyden. Vieterissä on virtaa ja sitä riittää vähän joka osa-alueelle. Samalla kun sitä surraa tuolla menemään ja arkiset askareet tulee hoidettua, myös ideat pörrää korkealla. Jos ei mitään muuta mahda, niin kotia on ainakin jollakin tavalla pöyhittävä ja ehostettava.

Sarjassamme värit valtaavat kodin: nyt on vuorossa sininen, jonka olen kuitenkin paimentanut meillä suurin piirtein yhteen huoneeseen. Omassa makuuhuoneessanikin on hiukan hentoa turkoosinsinistä, joka edelleen näyttää hyvältä. Tosin erään harmaan päiväpeitteen kohdalla toivoin, että olisin laittanut musta-valkoiset seinät myös makuhuoneeseen. Se päiväpeite olisi ollut vaan niin hieno, mutta ei mielestäni sovi yhteen nykyisen makkarin tapetin kanssa. Valintoja, valintoja...

2 kommenttia:

  1. Näinpä se menee :) Mutta ihana aurinko ja pienet pölypallerot ainakin meidän nurkissa valtaa tällähetkellä kodin! :) Mukavaa viikonloppua sinne ja hyviä valintoja!

    VastaaPoista
  2. Ruususuun äiti: Aurinko on tosi jees! Pölypallotkin paljastuvat siinä missä rähmäkäpälöiden kuviot ikkunoissa, mutta siitä viis. Noita voi yrittää pikku hiljaa saada putsailtua.

    Kiitos samoin, ihanaa & rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...