.

14.3.2012

Kehystävää keskustelua


MakroTex (50.) viikon aiheena on kehys. Meillä on joitakin valokuvia kehyksissä, jotka ovat pääsääntöisesti yksinkertaisia ja pelkistettyjä. Kehykset ovat väriltään mustia ja hopean värisiä. Makrokuvassa nuo valokuvakehykset eivät näyttäneet hirveän jännittäviltä, mutta onneksi löysin kuvassa näkyvän asetelman. Sen kehykset on tehty vanhasta harmaantuneesta puusta. Puun pinta on kaunis katsella.

Muuton jälkeen on kulunut aikaa, enkä ole vielä juurikaan ripustellut seinille kuvia. Toisaalta tämä on ihan puhdasta laiskuutta, mutta toisaalta on ollut hyvä miettiä kalusteiden sijoittelua ihan ajan kanssa. Kun ideat ja ajatukset vielä vaihtuvat sisustuksen suhteen, niin seinien rei'ittäminenkin on saanut odottaa hieman pysyvämpää ratkaisua. Nyt on kuitenkin jo ajatuksissa rakkaimpien valokuvien sijoittelu seinille erilaisiksi ryhmiksi. Pitäisi myös käydä printtaamassa joitakin kuvia hieman isompaan kuvakokoon.

9 kommenttia:

 1. Hieno valinta ja tyylikäs kuva, tykkään

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva makro, ainakin mielenkiintoinen.

  Mulla odottelee kanssa kuvat ja kehykset ripustamista, siinä onkin miettimistä, ennen kuin alkaa nauloja lyömään. :)

  VastaaPoista
 3. Ari: Kiitoksia!

  Itkupilli: Juu, ja sitten on vielä se kaikkein suosituinpien kuvien valinta seinälle / kollaasiin. Mutta ehkä sitä pitäisi vain aloittaa jostain...
  :)

  VastaaPoista
 4. Persoonalliset kehykset. Hieno makro.

  VastaaPoista
 5. jännä makro ja mukava kertomus

  VastaaPoista
 6. Kaunista puuta (?), hyvin taiteellinen kehys.

  Noinhan se on, asioiden pitää saada joskus muokkautua kohdalleen....kehystenkin.

  VastaaPoista
 7. Sirpa: Patinoitunut / harmaantunut puu on kaunista!

  Pappilan mummo: Kuvassa onkin vain kehyksen kulma, joten siitä on vaikea päätellä millainen mahtaa olla itse teos kehysten sisällä (siinä on luonnonmateriaaleista tehty asetelma).

  Liplatus: Kehykset ovat tosiaan harmaantunutta puuta.

  Jahkailulla ja harkitulla suunnittelulla on välillä paikkansa :) Jossain vaiheessa sitä voi kait sanoa sitten saamattomuudeksi :))

  VastaaPoista
 8. Tanssiva harmaa pantteri: Hyvä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...