.

1.3.2012

Kevät pörriäinen

Täällä on ihan hirveä kevät inspiraatio päällä! Innostus kohdistuu tällä hetkellä kotiin ja pieniin sisustusratkaisuihin. Olen piilotellut perus punaista kaappeihin, ja tyynyjen osalta sullonut talvisempia tyynykuoseja uusien tyynynpäällisien sisään. Pienillä nikseillä kodin yleisilme on päivittynyt keväisemmäksi ja heleämmäksi.

Toisaalta olen myös raahannut joitakin huonekaluja paikasta toiseen ihan kokeilu mielessä. Järjestelyn lisäksi tekisi mieli päästä jo maalaamaan muutamia kunnostusta odottavia huonekaluja, mutta noiden kanssa joudun odottelemaan niin kauan, että voin putsata vanhoja maaleja ulkosalla. Varsinaisen maalausnurkan joudun organisoimaan varmaankin kodinhoitohuoneeseen. Kunnostusjonossa meillä onkin erinäisiä puutuoleja, yksi pöytä ja iso lipasto. Väri-ideat ehtivät muuttumaan vielä muutamaan kertaan tässä odotellessa.

Olen miettinyt myös yhden olohuoneen seinän maalaamista jollakin räväkällä tehostevärillä. Mieli tuntuu muuttuvan kuitenkin niin usein, että ehkä minun on parempi päivittää kodin värejä kynttilöiden, tyynyjen, verhojen ja muiden pientavaroiden suhteen. Seinälle voisi virittää myös jonkun kivan kankaan ikään kuin isoksi tauluksi. Kangas olisi kuitenkin hiukan helpompi vaihtaa toiseen, kuin huiskia aina uutta väriä seinään, kun siltä alkaa tuntumaan.

Juuri nyt keltainen ja pinkki ovat kovassa huudossa. Vihreä pitää myös pintansa. Elämä on juuri nyt melkoisen värikästä!

6 kommenttia:

 1. Mulla on kans hirveä hinku raivata ja siivota tätä vuokrakämppää. Oikein oottelen, että pihakirppikset taas alkaa ja voin viedä ison kuorman sinne pengottavaksi :) Voin vaan kuvitella, kuinka paljon pahempi "kevätinto" olis, jos asuis jo uudessa kodissa!

  VastaaPoista
 2. Jane: Joo, pitäisi tosiaan jatkaa tavaran hukkaamista, vaikka sainkin jo suurimman osan karsittua muuton tiennoilla.

  Tsemppiä teidän raksaponnistuksiin! Vielä se oman uuden kodin laittaminenkin on edessä!

  VastaaPoista
 3. mustat kynttiläjalat näyttivät mukavilta.. Uteliaana kysyn mistä moisia löytää ?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kynttilänjalat ovat Ikeasta, eli hintakin oli melkoisen helppo (muistaakseni 5 - 6 euron luokkaa)

  VastaaPoista
 5. mietin, että onko sieltä :)) Näytti samanmoislta, mutta nyt siellä oli vain valkoisia.

  Kiitos vastauksesta..
  kira

  VastaaPoista
 6. Kira: Mulla on yksi sellainen valkoinen, ja se on posliinia. Musta on jotain muuta painavempaa matskuja. Vaikuttaa vähän metalliselta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...