.

7.3.2012

Tepsutellen
Ruskeat nahkakengät ovat olleet hakusessa. En ole varsinaisesti ottaen etsinyt tennareita, mutta kun nämä sattuivat kohdalle, niin halusin ne mukaan. Ale-hinta lisäsi tennareiden hohtoa entisestään. Popoti pom. Näillä mennään kevättä päin.

7 kommenttia:

 1. Tennareiden esiin kaivaminen on kyllä varma kevään merkki jos mikään! =) Hienot popot!

  VastaaPoista
 2. Tiitiskä: Tennarit on ollut jalassa jo muutaman viikon, mutta juuri nyt on niin liukasta, että talvikengät olisivat fiksumpi valinta.

  VastaaPoista
 3. ALE-HINTA MIKÄ MISSÄ!?? Juuri näistä kengistä olen haaveillut ja missiona on löytää sopivan kokoisena nämä viimeistään kun lumet sulavat. Oi että, noi on vaan niin kivan näköiset ja väriset :-)

  VastaaPoista
 4. Mimosa: Top sport ketjusta löytyy. Porvoon myymälässä oli aika monta pari vielä myynnissä, joten löytyy varmaan muistakin?!

  Hinnaksi jäi muistaakseni 59,- eli puolet pois alkuperäisestä hintalapusta.

  VastaaPoista
 5. Enpäs ole muuten ymmärtänyt, että Converseja saa nahkaisena. Kaikkea sitä oppii! Reippaannäköiset jalkineet. Ja nahka ei edes niin äkkiä kastu kuin kankainen tossu.

  VastaaPoista
 6. Tyylikkäät kengät!
  Omistan itse ruskeat conversen mokkakengät, löysin ne kirpparilta hyväkuntoisena niitä myydään kuulemma vain Amerikassa. :)

  VastaaPoista
 7. Johanna: Nämä ovat aika kivannäköiset tossut ja vähän sellaista tyylikkäämpää sorttia?! Sopii myös hyvin minun työpukeutumiseeni, kun olen aika casual.

  Annika: Minusta nämä converset on kanssa aikas hienot. Talviversioina (sisällä karvaa) olen myös nähnyt mokkaisia.

  Hieno löytö tuollainen, että kirppiksellä tulee vastaan mokkaiset tennarit!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...