.

25.8.2012

Huhuu, ja pari muuta vinkkiäLoviisan Wanhat Talot -tapahtuman yhteydessä on reilusti markkina- ja myyjäishenkeä. Kiertelin tänään kolmisen tuntia erilaisia kirpputoreja sekä muita myyntipisteitä. Huomenna lähden kenties ihan Wanhat Talot -kohteisiin, tai sitten jätän talokatselmukset Loviisan Joulukodit -versioon, jolloin koteja on kyllä vähemmän tarjolla. Yksi hyvä vaihtoehto huomiselle olisi maakuntakierros Wanhojen Talojen etäkohteissa.

Runsaan tarjonnan parista poimin teille muutaman tärpin, jotka kannattaa ainakin käydä katsomassa. Forumissa (Brandensteinink. 13) on oma Loviisa -myyjäiset sekä kahvila. Tarjolla on kahvilaherkkujen lisäksi ainakin printtejä, vintagepuuvillasta valmistettuja tyynyjä ja vaatteita, keramiikkaa sekä puumateriaalista valmistettuja tuotteita. Itse ostin tuolta Huhuu-nimisen tyynyn (kuvassa), joka on Anna Palasmaan suunnittelema ja valmistama. Ruth Landesan myyntipöydällä istui tyylikkäiden astioiden seassa muutama puinen pupu, joista ajatus hyppäsi heti meidän omaan kotiimme. Yksi pupuista muutti sittemmin meille.Forumin edustalla oli myös myyntipisteitä, joista huomioin erityisesti maalaisromanttisia sisustusesineitä ja muuta kivaa kodin pientavaraa sisältäneen kohteen. Sisustustavaroita oli myymässä karhulalainen W & M Center. Itutorin tuntumassa oli puolestaan myynnissä käsintehtyä keramiikkaa. Tuijan myyntipöydältä ostin meille kotiin kauniin kynttiläpidikkeen.

Ja tietenkin täytyy pitää mielessä myös se viikonlopun pääaihe, eli ne vanhat talot! Käy ihmeessä kiertämässä kohteet oikein ajan kanssa, varsinkin jos vanhat talot on sinulta vielä kokematta.
6 kommenttia:

 1. Ai jai, tuonne kun pääsisi. No, mä haaveilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen reissu sellaiseen ajankohtaan, että pääset joko tähän LWT- tai joulutalotapahtumaan?! Not bad :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ole hyvä :)
   I have to stop by your webshop some day and buy some of your prints. They are fabulous.

   Poista
 3. Kuin tilauksesta tuo pöllö.
  Mietin helppoa ommeltavaa/varioitavaa muotoa 9-vuotiaille.
  Vanhojen talojen ja romppeiden katsomisista saan minäkin paljon virtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöllötyyny on kyllä ihan nappi! Kankaan kuvio menee vielä hyvin yksiin pöllön vartalon kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...