.

17.8.2012

SöpöstelyäH & M Home valikoimaan on tullut kivoja lasten tuotteita. Tilasin meille kaksi äärimmäisen söpöä koukkupakkausta. Toisessa on vihreä-harmaa sävyiset koukut, ja toisessa oranssi-pinkit. Kummassakin on kivat hahmot, jotka ovat ainakin minusta tosi hellyyttävät. Ihan pieniä lapsia meidän perheessä ei tosin enää ole. Nämä miellyttävät ehkä kaikkein eniten siis äidin silmää, mutta ovat toki hyödylliset esimerkiksi kaulakorujen säilytyspaikkana.

En löytänyt koukkupakkauksia enää H & M -sivustolta, joten ehkä ne ovat jo loppuunmyydyt. Muita eläinaiheisia tuotteita kaupasta vielä löytyi. Mitä tykkäätte esimerkiksi näistä säilyttimistä?

6 kommenttia:

 1. No onpas söpöt! Ei meilläkään ole pieniä lapsia, mutta kylppäriin piti ostaa ankkaroskis, joka vaakkuu. Kaikkea muutakin lapsellista aina hankin. Mutta mä olenkin tällainen naivisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meitä höpöilijöitä on muitakin :) Minuun tälläiset vetoavat, ja kun tykkään vielä värikkäistä jutuista, niin näille oli selkeästi tilaus :))

   Vaakkuva roskis! Pistäpä joku kerta kuvaa blogiin!

   Poista
  2. Voisin muuten laittaakin. Meillä on paljon muutakin pöljää, kun äitiä lapsettaa :)

   Poista
  3. Kiva! :) Ja hyvää viikonloppua!!

   Poista
 2. Hauskat koukut! Itsekin kävin ostoksilla H&M Home kids -osastolla...sieltä löytyi kaikenlaista pientä kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin ihan eri tavalla ajankohtaista tälläinen söpöstely :) Mutta ehkä 10v + 13v lasten äitikin voi "vähän" irroitella!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...