.

28.8.2012

Kimppu kamppuKimppu tehdään näin: avaa ovi, hyökkää pihalle (mielellään omalle), kaappaa jo hieman uuvahtaneista istutuslaatikoista sekalainen seurakunta erilaisia yrttejä. Hipsi takaisin sisälle, ja matkan varrelta voit poimia vielä muutaman kosmoskukan yrttien sekaan.

Kimpussa näkyvä fenkolin kukinto on mielestäni erityisen hauska tapaus. Se antaa mukavasti tukea ja ryhtiä muille kukkasille, ja tuoksuukin miedosti anikselle.

6 kommenttia:

 1. Olen kyllä harrastanu tota (omaan pihaan hyökkäystä), mutta en ole sitä ajatellu noin hauskasti kun sen kirjoitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kannattaa vielä hyökkäillä, kun syksy jo kovasti painaa päälle. :) Miten sitä saisikin vähän säilöttyä näitä kesän lopetuksia vaikka tuonne lokakuun lopulle. (Yrttejä pitäisi tietenkin myös kuivata!)

   Poista
 2. Miten kaunis tuo eka kuva/kimppu onkaan! Näissä sinut jo mestarina tunnen: Hyvä kuvaus ja sinussa on eittämättä floristin kykyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tiedän ainakin millaisista kimpuista pidän, mutta en osaisi leikkokukista sitoa oikein taidokasta settiä. Välillä on kyllä kukkakaupoilla harmittanut, kun olen kerännyt kylmähuoneesta mahtavan värisen lajitelman erilaisia kukkia, ja myyjä ei ole ollut pätevä sitä sitomaan.

   Mutta tälläiset oman pihan pikaiset kimput ovat kyllä kesää ja syksyä parhaimmillaan :)

   Poista
 3. Mulla menee ohjeiden noudattaminen pieleen jo alusta. Mun pitäisi hyökätä jonkun toisen pihalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä sekään ei ole niin vaarallista (kunhan kysyy ensin luvan pihan omistajilta)! Mutta totta kai vaikka ruokakaupan valmiskimput ilahduttavat arkea.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...