.

1.8.2012

Siksi.Kotona vallitsee hirveä sotku. Tyttären huoneeseen hankittiin Ikean liukuovikaapisto, ja hänen vaatesäilytyksensä pääsi nyt ihan uudelle tasolle. Uuden kaapin hankinta aiheutti tietysti myös domino-efektin, eli aiemmat säilytysratkaisut tungettiin ulos tytön huoneessa, ja niiden sijoittelu uudelleen käyttöön tai ulos ulko-ovesta on parhaillaan käynnissä.

Siksi kamera on tarkennettu siihen yhteen kohtaan kodista, joka näyttää suurin piirtein siistiltä.

4 kommenttia:

 1. Sitäpä se, kun hankkii jonkun tarvittavan säilytysjutun, niin "bonuksena" tuleekin tuo vanhat kiertoon ja tavarat uuteen järjestykseen -homma. Siinä onneksi tulee käytyä kamoja läpi normaalia tarkemmin, se on aina hyvä puoli (vaikkei se kamojen läpikäynti aina ole ollenkaan kivaa).

  Ihana kuva! Matto on pöydällä hyvännäköinen noin, kun sen reunat eivät tule pöydän yli eikä matto ole kovin paksu. Ja väriyhdistelmät taas... aijettä kun tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamojen läpikäynti sopii tuolle meidän teinitytölle kuin nakki otsaan (ei mikään siivousintoilija tosiaankaan :) Nyt huoneessa näyttää jo onneksi kivalle, mutta vielä pitäisi päästä yhdestä hyllyköstä eroon (ei sovi järin hyvin keskelle meidän eteisen lattiaa :)

   Matossa on aika kivat värit, ja tuon voi pestä koneessakin. Yleensä otan kyllä maton pois pöydältä ruokailun ajaksi :))

   Poista
 2. Lisäys: ehkä tiesit, mutta josset, niin pädenpä tiedoillani eli maljakkosi on Tamara Aladinin suunnittelma ja Reimari nimeltään. Minulla on tuo siniharmaana. Sammaleenvihreänä (tai tumma oliivi, mikä nyt oikea määritelmä lienee) näkyy usein, tuo sinun amber-värinen on harvemmin tullut vastaan. Aladin on yksi lempisuunnittelijoistani, sen verran mitä olen kotimaista lasia kerännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiesin, että Aladdin (koska se luki kirpparilla myyntilapussa), mutta en tiennyt maljakon nimeä / mallia. Kiitoksia tiedoista!

   Mulla on pari muutakin Tamaran maljakkoa, ja täytyy sanoa, että hänellä on ollut hyvä ote noiden maljakoiden suunnitteluun.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...