.

27.8.2012

Back to Basics


Siivouspäivä pesi kodista osan pastellinsävyistä. Ne menivät pyykkikoneen kautta kaappiin säilöön. Keväällä puhjennut pastellikuume on pikku hiljaa väistymässä, ainakin toistaiseksi. Pieniä väripilkkuja olohuone-keittiötilaan kuitenkin jää. Ihan musta-valkoiseksi sisustus ei ole kääntymässä. Siitä huolimatta ruokailutilan pelkistetyt värisävyt tuntuvat vaihteeksi rauhoittavilta ja kotoisilta. Olohuoneen sohvatyynyissä on vielä viitteitä kevään ja kesän ajan jatkuneesta väri-iloittelusta.

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä todella hyvältä tuo pöytäliinakangas! Onko se Ikeasta? Millainen on laatu sinusta?

  Mustavalkoisuus on kyllä hyvä sellaisenaankin, värejä sitten taas sekaan, kun siltä tuntuu.

  Tuo kynttilänjalka on tosi nätti! Pöllötyynyn tekijää koitin (Loviisa-postauksesi perusteella) vähän googletella, mutta en löytänyt nimelläkään tietoja. Onhan noita pöllötyynyjä tarjolla, mutta tuo jotenkin miellytti silmääni, koska on riittävän tyynymäinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöytäliinakangas on nimenomaan Ikeasta (ja se on tosiaan vaan kangaspala :) Tämä kangas vaikuttaa ihan ok laatuiselta, ja samoin myös kangas, joka minulla oli tätä ennen pöytäliinana (vaaleansininen-pastelli kuvioinen).

   Pöllötyynyn tekijä sanoikin myyjäisissä, että hänellä ei ole vielä nettisivustoa, mutta sellainen on tarkoitus saada rakennettua. Hän antoi minulle sähköpostiosoitteensa, mutta en huomannut kysyä, että saanko sen julkaista postauksen yhteydessä. Laitoin tuosta kysymyksen tekijän suuntaan, ja odottelen mikä on vastaus. Jos laitat minulle oman emailisi, niin voin välittää tuon s-postin, jotta voit kysäistä suoraan häneltä millaita valikoimaa on saatavilla.

   Poista
 2. Voin odotella nettisivuja, koska ovat kerran tulossa. Mikään muu ei estäisi kysymästä tyynyn tekijältä, mutta olen sillai hassu, että jos kyselen suoraan jotain tuotetta, koen enemmän "velvollisutta" ostaa, vaikka niinhän se ei ole, mutta minkäs sitä itselleen voi. Kiitos kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti hän saa nuo nettisivut ja miksei nettikaupankin. Lisäisihän se potentiaalisia asiakkaita maantieteellisestä sijainnista riippumatta.

   Joku blogipohjakin olisi kätevä käsityöläiselle, mutta ainahan se vaatii sitä muuta kuin oman alan työpanosta. Blogissa voisi ainakin kuulutella missä päin maailmaa on seuraava myyntihäppening :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...